Aboneligi sonlandirin ucuz fakat Amazon'da ayak uydurmaya basladi bize. Sahsen sonlandircam protesto yapalim.
Amazon 8 TL'den 39TL'ye çıkarırken iptal etmedin de 10TL artınca mı protesto aklınıza geldi.
Ben de bu kafaya hayranım; Önceki zamları görmeyip en küçük zamda yargı makinesi kesiliyolar.

Anlamiyorsunuz cidden anlamiyorsunuz. Ulke genelinde her seyin fiyati artiyor. Amazon'da beklememis direk zammi yapistirmis. Buna karsiyim ben.

Senin ülkende hiçbir şeyin fiyatı yerinde durmuyor. TL sürekli değer kaybediyor. Adam zaten sana ucuz satarak senden (yurtdışındakilere nazaran) daha az para kazanıyor. Daha da mı az kazansın? Hayır kurumu değil bu adamlar. Ticaret yapıyorlar.

Anlamiyorsunuz cidden anlamiyorsunuz. Ulke genelinde her seyin fiyati artiyor. Amazon'da beklememis direk zammi yapistirmis. Buna karsiyim ben.
Adamlar en son zam yaptığında kur kaç TL idi şuan kaç TL farkında mısın? Hayır sanki bir de fiyatı 2'ye katlamışlar gibi bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz ya onu anlamıyorum. Adam kur bazında 30 cent zam yapmış alt tarafı, ne yapsın sana bedavaya mı versin?

Değerinin hala altında veriyorlar bu kadar hizmeti, cashback gibi kampanyalar ile zaten sudan ucuza geliyor.

Senin ülkende hiçbir şeyin fiyatı yerinde durmuyor. TL sürekli değer kaybediyor. Adam zaten sana ucuz satarak senden (yurtdışındakilere nazaran) daha az para kazanıyor. Daha da mı az kazansın? Hayır kurumu değil bu adamlar. Ticaret yapıyorlar.
Beklesin en zindan 1 yil beklesin.

Zam yapmazlardı, lakin kargo fiyatları aşırı yükseldi. Biraz mecburiyetten zam oldu bence. Hala bedava sayılır. Oyun veriyor, kargo, Prime.

49 lira böyle bir hizmet için hala çok iyi. Hatta yıllık Prime aboneliği olsa, 580-600 TL gibi. Onu da alan çok olur, tercih edilir.