Geç bile kaldılar. İadeleri kontrol etmeden yeni satın alanlara gönderdiklerini düşünüyorum. Epilasyon cihazı, iç çamaşırı alıp kullanılmış olarak geldiğine şahit oldum. Amazon'un yeni açıldığı ve şimdiki politikalarında siyahla beyaz kadar fark var. Ama hatayı başta yaptılar. Türkiye pazarına açıldıklarını unuttular. Bizim insanımız politikalarını suistimal etti. Bu durumda kurunun yanında yaşta yanar. Bilinçli kullanıcılara yazık oldu.

Kesinlikle aynısını düşünüyorum! Amazon kullanıcısını çok düşünen bir firma. Kesinlikle bunları yapacak bir firma değildi. Nasıl bıktırdıysalar artık.
Diğer ülkelerde evet öyle. Türkiye'de kullanıcısını düşünmüyor maalesef. Kullanıcısını düşünen bir firma kullanıcısının yüzüne sohbet kapatmaz.

Stok kalmayinca yapmiyorlardi zaten uzun zamandir. Aldigim cogu elektronikte 1-1.5 yil sonra stokta olmuyordu. Jabra Elite 4 ve Sony WH-1000XM4 yaklasik 1-1.5 yil arasinda arizalanmisti stok olmadigi icin degisim yerine mecbur para iadesine yonlendirmislerdi.

Stok kalmayinca yapmiyorlardi zaten uzun zamandir. Aldigim cogu elektronikte 1-1.5 yil sonra stokta olmuyordu. Jabra Elite 4 ve Sony WH-1000XM4 yaklasik 1-1.5 yil arasinda arizalanmisti stok olmadigi icin degisim yerine mecbur para iadesine yonlendirmislerdi.
Stok kalmayınca yapamamaları normal zaten. Onda sorun yok. Şu anda 1-2 gün önce aldığınız, stokta olan ürüne bile değişim seçeneği çıkmıyor.

Ben de yeni bluetooth adaptör aldım. Bağlantı sorunları yaşıyorum kulaklıktan mı adaptörden mi emin değilim. Adaptörü bir değişime göndermeyi düşünüyordum...
@Toby Fox Konunuza baktım da benim de aynı adaptör :D Kasanın ön portuna taktım sorun yok gibi ama arkadayken bağlantı sorunları oluyordu. Ne alakaysa artık anlam veremedim.

Ben de yeni bluetooth adaptör aldım. Bağlantı sorunları yaşıyorum kulaklıktan mı adaptörden mi emin değilim. Adaptörü bir değişime göndermeyi düşünüyordum...
@Toby Fox Konunuza baktım da benim de aynı adaptör :D Kasanın ön portuna taktım sorun yok gibi ama arkadayken bağlantı sorunları oluyordu.
Değişim seçeneği sunuldu mu peki size? Kontrol edebilir misiniz?

Değişim seçeneği sunuldu mu peki size? Kontrol edebilir misiniz?
Henüz bir şey talep etmedim 1 hafta falan test etmeyi düşünüyorum adaptörü.

Edeyim.

1745268555845.webp

Şöyle bir yer çıkıyor normalde değişim işlemini nasıl yapmamız gerekiyor?

Son düzenleme: