Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rysa

Uzman
Amazon USA'dan Razer BlackShark V2 HyperSpeed almayı düşünüyordum ama ürünün "used- like new" olduğunu gördüm. Razer'in mağazasında neredeyse her ürünün like new olduğunu gördüm ve başka bir yerde like new yazanların bir ihtimal ambalajında sorun olabileceğini onun dışında çok yüksek ihtimal bir şey olmayacağını gördüm. Sizce like new yazan ürünü alsam sorun yaşar mıyım?

Çözüm
Like New ürünlerin kutusu açık olur, bazen kutusu hasarlı olur ama içindeki ürün sıfır ürün oluyor.

Genellikle keyfi iadeler oluyor onlar, veya iade sırasında kutusu hasar alanlar da olabiliyor onlar.

Amazon, tüketiciye kutusu ağır hasarlı ürünü New olarak satmak istemediği için Like New olarak satıyor elbette.
Like New ürünlerin kutusu açık olur, bazen kutusu hasarlı olur ama içindeki ürün sıfır ürün oluyor.

Genellikle keyfi iadeler oluyor onlar, veya iade sırasında kutusu hasar alanlar da olabiliyor onlar.

Amazon, tüketiciye kutusu ağır hasarlı ürünü New olarak satmak istemediği için Like New olarak satıyor elbette.

Çözüm

Amazon, tüketiciye kutusu ağır hasarlı ürünü New olarak satmak istemediği için like New olarak satıyor elbette.
Yani ürünü alsam ürünün içeriğinde bir eksik (dongle ın olmaması vs.) veya üründe bir bozukluk olmaz değil mi?