Amazon'dan ürün iptal ettim ve banka hesabıma para iadesi yatmadı. Obilet'ten bilet iptali yaptım o da banka hesabıma para iadesi yatmadı. Müşteri hizmetlerine yazdığım zaman orada para iadesi gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Amazon ve Obilet'e yazdığımda 2 ila 5 gün arası verdiler ama gene de yatmadı.
Detaylar
Kim cevapladı?soran
Uzman
Obilet hakkında bilgim yok fakat geçenlerde ben de amazon üzerinden hatta amazon.tr satıcısından aldığım bir ürünü iade ettim ve bana bir hafta verdiler. En geç 6 Şubat deniyordu fakat her kontrol edişimde iade süresi birer, ikişer gün uzuyordu
En sonunda aradım, söylendim(11 Şubat) ve manuel şekilde iade yaptılar. Amazonu arayıp biraz darlayın en kötü manuel iade yapıyorlar.
Normalde hemen iade oluyordu satın aldığım kart sorun çıkardı bir şey alamıyordum bugün düzeldi kart. Amazon'dan direk ürün iptal ettim normalde Papara, en para gibi bankalarda hemen yatardı iptal edince.oBilet hakkında bilgim yok fakat geçenlerde ben de Amazon üzerinden hatta amazon.tr satıcısından aldığım bir ürünü iade ettim ve bana bir hafta verdiler. En geç 6 Şubat deniyordu fakat her kontrol edişimde iade süresi birer, ikişer gün uzuyorduEn sonunda aradım, söylendim(11 Şubat) ve manuel şekilde iade yaptılar. Amazon'u arayıp biraz darlayın en kötü manuel iade yapıyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
soran
Uzman
En iyisi dediğim gibi gidin darlayın hocam manuel iade yapsınlar. Bu aralar sıkıntı var bence de, iadeler bu kadar geç olmuyordu. Özellikle ürün iptalinde böyle olmasi daha da garip.Normalde hemen iade oluyordu satın aldığım kart sorun çıkardı bir şey alamıyordum bugün düzeldi kart. Amazon'dan direk ürün iptal ettim normalde Papara, en para gibi bankalarda hemen yatardı iptal edince.
En son hdmi kablosu iptal ettim anında yatmıştı para ben gene de yazayım.En iyisi dediğim gibi gidin darlayın hocam manuel iade yapsınlar. Bu aralar sıkıntı var bence de, iadeler bu kadar geç olmuyordu. Özellikle ürün iptalinde böyle olmasi daha da garip.