Arkadaşlar PS5 Slim alacağım, fiyatlar malumunuz. İthalatçı garantili bakınıyordum ama Amazon'da karşıma bu ürün çıktı. İsim kısmında Bilkom garantili yazıyor, satıcıya sordum Bilkom garantili kapalı kutu dedi ama Vatan Bilgisayar'da falan satılan Bilkom garantililerden 10 bin lira daha ucuz. Bu işte bir tezgah var mıdır acaba? Ucuz etin yahnisi hesabı ikinci el falan göndermesinler, pek güvenemedim satıcı Zitek Bilişim.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
₺27.500'e dijital PS5 almanın bir manasını göremiyorum hocam ya. Cihazın eskiliğini düşününce çok fahiş geliyor. Bence ilk önceliğiniz yurt dışından getirtmeye çalışmak olmalı.
Crestfallen
Uzman
Fiyatı bana çok da ucuz gözükmedi. 3 aşağı 5 yukarı bu fiyatlarda bulunuyor zaten.
Hocam öyle bir imkanım yok malesef₺27.500'e dijital PS5 almanın bir manasını göremiyorum hocam ya. Cihazın eskiliğini düşününce çok fahiş geliyor. Bence ilk önceliğiniz yurt dışından getirtmeye çalışmak olmalı.
İkinci el de mantıklı aslında hocam ama daha önce ikinci el alışverişi yapmadım pek güvenemiyorumBu ithalat ve Bilkom olayına çok takılıyorsunuz. İkinci elde fiyatlar 16'dan başlıyor haberin olsun.
Bu attığınız bilkom garantili mi acaba hocamFiyatı bana çok da ucuz gözükmedi. 3 aşağı 5 yukarı bu fiyatlarda bulunuyor zaten.
Hangi satıcı mesela hocam ?
Shadoww
Becerikli
Sahibinden'de bulunan Kahraman gibi bayilerden satın alabilirsin.Benim tavsiyem kullanıcıdan almadan yana.Hocam öyle bir imkanım yok malesef
İkinci el de mantıklı aslında hocam ama daha önce ikinci el alışverişi yapmadım pek güvenemiyorum
Bu attığınız bilkom garantili mi acaba hocam
Hangi satıcı mesela hocam ?
Hocam öyle bir imkanım yok maalesef.
İkinci el de mantıklı aslında hocam ama daha önce ikinci el alışverişi yapmadım pek güvenemiyorum.
Bu attığınız bilkom garantili mi acaba hocam.
Hangi satıcı mesela hocam?
Satici fark etmiyor bence 24K civarinda buluyorsunuz Amazon veya Hepsiburada'nin iade secenegi gayet iyi sorun olursa iade edersiniz.
Ama ithalatci olunca bazen kutusu acilmis olabiliyor ama sifir ürün sonucta sorun olmuyor.
Bilkomun hiçbir özelligi yok.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-