Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Böyle bir şey çıktı, kargo kolisinin dışına yapıştırın diye, gerek var mı gerçekten buna? Hiç uğraşasım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cok kez Amazon iadesi yaptim bir kere bile yapmadim bunu, kargo subesinde de yapistiriyorlar zaten ama MNG harici bir kargoya verilecekse isler baskadir belki.
Sanırım gerekliymiş. (MNG dışı kargolar için.)
Screenshot_20240222_162059_Chrome.webp

Screenshot_20240222_162223_Amazon Shopping.webp

Son düzenleme:
@Yuki Aramex ile evden teslim seçtim hocam. Şöyle bir durum var. "ancak yazdırma imkanınız yoksa kargo firması takip numarası gösterirken sizin adınıza yazdırabilecektir." böyle bir şey çıktı bu nedir?

MNG harici bir kargoya verilecekse isler baskadir belki.
Aynen öyle. MNG Kargo'yu farklı kategoride değerlendirmiş Amazon. Başka kargolar için gerekli ama MNG için bir şey diyemem.

@Silinen üye Bu etiketi muhtemelen sizin yerinize onlar yazdıracak. Eğer böyle yazıyorsa yazdırmanıza gerek yok gibi görünüyor.

Tekrardan konuya yazayım. Eğer isterseniz kargonuza etiketi yapıştırmak zorunda değilmişsiniz. Zaten kurye yapıştırıyormuş onu.
Siz en iyisi telefon numaranızı ve adınızı yazıp verin kargoyu. Bir sorun olursa sizi ararlar zaten.

ÜçyüzGoneBeş, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.