ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam, mevcut ekran kartımı artık satmayı düşünüyorum MSI 2060 Super Gaming X. Yerine alabileceğim uyumlu kart ne olabilir bu sistemde?

Anakart: MSI B450 thomahawk Max.
CPU: Ryzen 7 5700X3D.
Soğutucu: İclue H150 Elite 320mm.
PSU: Cougar 850W 80+ Gold.
RAM: 32 GB DDR4 Dual kit.
Monitörler: 1080p ve 2K monitör.

Sistem özelliklerime uygun, RTX 40xx serisi ekran kartları için tavsiyesi istiyorum. Super - Ti - super Ti artık hangisi uyumlu ve sorunsuz olacaksa.
Şimdiden fikir verenlere teşekkürler.

Arkadaşlar selam, mevcut ekran kartımı artık satmayı düşünüyorum MSI 2060 Super Gaming X. Yerine alabileceğim uyumlu kart ne olabilir bu sistemde?

Anakart: MSI B450 thomahawk Max.
CPU: Ryzen 7 5700X3D.
Soğutucu: İclue H150 Elite 320mm.
PSU: Cougar 850W 80+ Gold.
RAM: 32 GB DDR4 Dual kit.
Monitörler: 1080p ve 2K monitör.

Sistem özelliklerime uygun, RTX 40xx serisi ekran kartları için tavsiyesi istiyorum. Super - Ti - super Ti artık hangisi uyumlu ve sorunsuz olacaksa.
Şimdiden fikir verenlere teşekkürler.
Super Ti 1440p'de uygun olacaktır. 12 GB VRAM almayın 1440p için.

Nvidia istediğinizi belirtmişsiniz. Yukarıdaki Galax modeli tercih edilebilir ama ben Gigabyte tercih ederdim. Gaming OC modelinin soğutması güzel, şahsen tasarımını daha çok beğeniyorum. Ayrıca Gigabyte ürün kaydı yaptırınca 1 sene fazladan garanti sağlıyor.

4070 Ti SUPER GAMING OC 16G

AMD tarafında 7900 XT var.

SAPPHIRE RX 7900 XT NITRO+

Nvidia istediğinizi belirtmişsiniz. Yukarıdaki Galax modeli tercih edilebilir ama ben Gigabyte tercih ederdim. Gaming OC modelinin soğutması güzel, şahsen tasarımını daha çok beğeniyorum. Ayrıca Gigabyte ürün kaydı yaptırınca 1 sene fazladan garanti sağlıyor.

4070 Ti SUPER GAMING OC 16G

AMD tarafında 7900 XT var.

SAPPHIRE RX 7900 XT NITRO+
Anladığım kadarıyla, mevcut sistemim 4070 Tı Super ekran kartlarını kaldırabilecek potansiyel var diyorsunuz.
Gigabyte vs Galax... Yani tasarımdan ziyade uzun ömürlü ve sorun çıkartmayan model arıyorum.

Performans değerlendirmesinde sanırım Galax SG daha önplana mı çıkıyor özellik Gigabyte OC modeline göre burayı bi kurcalamak lazım.

Anladığım kadarıyla, mevcut sistemim 4070 Tı Super ekran kartlarını kaldırabilecek potansiyel var diyorsunuz.
Gigabyte vs Galax... Yani tasarımdan ziyade uzun ömürlü ve sorun çıkartmayan model arıyorum.

Performans değerlendirmesinde sanırım Galax SG daha önplana mı çıkıyor özellik Gigabyte OC modeline göre burayı bi kurcalamak lazım.
Yani işlemciniz ve güç kaynağınız tamam bence. Marka tercihi size kalmış hocam, teknik açıdan bilgisi daha sağlam olanlar cevaplarsa daha sağlıklı olacaktır.

1732883849273.webp

1732883883888.webp