harunbas141

Uzman
Selam herkese,

Son 2 haftadır günde en az 1 kere driver yüklüyorum. Bilgisayar açılıyor, bir süre çalışıyor, oyun oynamaya başladığımda (fark etmiyor hangi oyun olduğu) monitörlere bağlantı gitmiyor. DVI bağlantı.

HDMI ile monitöre bağlandığımda çözünürlük düşmüş, Aygıt Yöneticisi'nden de ekran kartı için sorun gösteriyor. Güncel driverı internetten indirip tekrar kuruyorum ve monitörlerime tekrar bağlanıyorum, düzelmiş oluyor.

15 yıl NVIDIA kullandım, AMD için şans vermek istedim. Bu konu beni çıldırttı. Bununla ilgili yardımcı olabilecek birileri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Kartınızın modeli ve sürücü sürümünüzü belirtirseniz AMD destek ekibimiz sorunu jet hızla çözmek için elinden geleni yapacak.

@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow

Merhaba Recep bey,
AMD Radeon RX 7800 XT Pulse kullanıyorum. 25.5.1 sürümü şu anda sitede en güncel olan. Onu kuruyorum. İnternette bir araştırma yaptım bu konuyla ilgili. Windows sanırım otomatik driver güncelleme yapıp benim indirdiğim driver ile çakışıyor. Belki yardımcı olacak arkadaşlara bu bilgi lazım olur.

Sürücüyü bu linkten indiriyorum:

Hangi ekran kartını kullanıyorsun?

AMD Radeon RX 7800 XT Pulse kullanıyorum.

Merhaba Recep bey,
AMD Radeon RX 7800 XT Pulse kullanıyorum. 25.5.1 sürümü şu anda sitede en güncel olan. Onu kuruyorum. İnternette bir araştırma yaptım bu konuyla ilgili. Windows sanırım otomatik driver güncelleme yapıp benim indirdiğim driver ile çakışıyor. Belki yardımcı olacak arkadaşlara bu bilgi lazım olur.

Sürücüyü bu linkten indiriyorum:

AMD Radeon RX 7800 XT Pulse kullanıyorum.
PRO 24.Q4 sürücüsünü de deneyebilirsin, şu ana kadar önerdiğim ve memnun kalmayan kimseyi görmedim. Kendim de kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Windows Update sizde açık mı? Anladığım kadarıyla eski bir sürüm kuruyoruz bu Pro 24.Q4 ile. Windows bunu update etmek istemeyecek mi? Tekrar aynı sorun olmaz mı?

Bahsettiğiniz sürüm bu mu?

Bende Windows Update açık ve sorun yaşamadım, kendi kendine güncelleme falan da yapmıyor. Zaten en güncel PRO sürümü.

Bende Windows Update açık ve sorun yaşamadım, kendi kendine güncelleme falan da yapmıyor. Zaten en güncel PRO sürümü.

Yüklemeyi yaptım ancak sonunda 207 hatası verdi 24.Q4 sürücüsü.

"AMD Software yükleme işlemi başarıyla tamamlandı, ancak Windows grafik aygınıtınızda bir sorun algılandı."

Şu anda pc açılırken PIN hatası veriyor, güvenli mod ile açıp sürücüleri silip tekrar yükleyecektim. Kaldım öyle, ekrana bakıyorum.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın. Unutmuşum. Bizim AMD ekibinin tek işi NVIDIA önerenlere dislike atmaktı 😬

Sistemi birkaç kere zorla kapatın, güvenli moda girecek. Burada DDU ile sürücüyü silin. Kartın da garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin.

Kusura bakmayın. Unutmuşum. Bizim AMD ekibinin tek işi NVIDIA önerenlere dislike atmaktı 😬
Niye öyle dediniz ki şimdi hocam, bizi etiketlediğiniz ilk konu da dahil olmak üzere bir kısmında çözümüm/çözümümüz var ve elimizden geldikçe de yardımcı oluyoruz elimizden geldikçe 😶

Yüklemeyi yaptım ancak sonunda 207 hatası verdi 24.Q4 sürücüsü.

"AMD Software yükleme işlemi başarıyla tamamlandı, ancak Windows grafik aygınıtınızda bir sorun algılandı."
DDU kullandın mı driver kurmadan önce?