Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Çorum
Artık yazacak bir şey bulamıyorum, sadece AMD'nin rezaletini izleyin. Sonra da ''ben kullanıyorum sorun yok'' deyip sorun yaşayanları linç edin. Kas gücü kardeşim kas gücü! O kadar kaslı ki kastan sürücüsü bozuldu.

Son düzenleme:
Windows 7 penceresi çıkıyor. Yoksa ben mi AMD kullanmayı bilmiyorum?
Bilmem ki bende çıkmıyor. DDU eyle bir istersen.

1754676705825.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tek ve kalıcı bir çözüm önerisi vereceğim, yakın zamanda ben de bu çözümü uygulayacağım. Çözüm: NVIDIA almak, bir daha AMD kartlara bulaşmamak ve başkalarının akıl sağlığı için önermemek.
Bu rezaleti kabul ettirene kadar devam edeceğim. Yazılımında Windows 7 penceresi çıkan ekran kartlarını aldırmayacağım.

Bilmem ki bende çıkmıyor. DDU eyle bir istersen.

Eki Görüntüle 171347
Kaç kere silip kurdum, AMD sürücüleri bozuk. Recep Baltaş da aynısını yaşadı, videoda göstermişti.

Bu rezaleti kabul ettirene kadar devam edeceğim. Yazılımında Windows 7 penceresi çıkan ekran kartlarını aldırmayacağım.

Kaç kere silip kurdum, AMD sürücüleri bozuk. Recep Baltaş da aynısını yaşadı, videoda göstermişti.
Gerçekten ilginç bir durum açıkçası. Ya tetikleyen başka şeyler var ya da bir kart diğer bir eşini tutmuyor. 3 aydır 9070XT ile tek bir sorun yaşamadım.

Her konuya gelip bende sorun yok, bizde sorun yok yazmaktan da bıkmadılar. Yahu arkadaşlar sizde sorun olmayabilir. Bende, bizde sorun var. Oto tamircisine gelen bozuk arabalara adam benim arabam sağlam deyip geri mi gönderiyor? Sorunu çözmek yerine benimki sağlam deyip gidiyorsunuz. Çok yardımcı oldu, sağ olun! @Michael MYERS sizin için demiyorum, onlar kendilerini biliyor.

Hocam AMD'nin Control panel uygulaması bozuk, rezalet çalışıyor. Driverı DDU ile silin, driver only veya minimal olarak kurulum yapın. Bu ikisi kesinlikle daha stabil çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.