Sanmam, ben hiç NVIDIA takmadım ve aynı sorun var. Yazılımsal bir sorun var.Onun sorunun öncesinde NVIDIA kullanılan sisteme sonradan AMD takılmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Windows 11'deki "GPU donanım hızlandırması" açık mı sizde?
Yani buna da gerek yok açıkçası, sürücüyü DDU ile kaldırmak yeterli.Geçiş yapılınca format lazım bence direkt tak kullan yapılmamalı.
@8898, hocam Allah aşkına, artık ben sorun yaşamıyorum 150 yıllık AMD kullanıyorum vs. yazmayın. Tamam siz sorun yaşamadınız anladık, sorun yaşayan bizleriz. Sizin sorun yaşamıyor olmanız bizim sorunlarımızı çözmüyor. Ayrıca koskoca AMD'nin yazılımında Windows 7 pencere hatası olmasını da normalleştirmeyin ya. Aynı hata bir bende yok, Recep Baltaş'ın videosunu açıp izleyin bir zahmet.
Videolar ciktigi gun izliyorum zaten. Buraya gelip isyan konusu acmak yerine DDU ile denediniz mi cozulmedi mi? Demek ki tetikleyen bir şey var. 24 serisi driverlarda SS GG clips AMD ReLive'ı tetikliyordu ve yayınlar gelmiyordu SS GG'yi kaldırdığın zaman bu sorun cozuluyordu AMD'nin suruculerinin hassas oldugunu forumdaki cogu insan bilir zaten. Tetikleyen bir uygulama veya aşırı bir sekilde driverla ilgili ayar islem yapip her gun kurcalaniyorsa AMD'de bu islerin normal oldugunu ben de biliyorum sizin gibi isyan eden kullancilar da bilir. Sisteminizdeki kart degistirildi ve formatsiz gecis yapildiysa kararsizlik 5000'den gec 7000'e, yine kararsizlik olur. Ben format dedigimde herkes begenmeme birakir gecerdi 1 hafta sonra "AMD surucusu kararsiz" deyip konu acarlardi. Technopat ve Donanım Arşivi forumda bunlarin ornekleri var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onunla alakası yok, driverlar rezalet çalışıyor. Caner isimli arkadaşın söylediği sorunlar aynen benim de başıma geldi. Driver only veya minimal kurulum yapınca bir miktar sorunlar azalıyor. Nvidia dışında ekran kartı almamak lazım, sürücü olarak tam facia bu AMD.Onun sorunun öncesinde NVIDIA kullanılan sisteme sonradan AMD takılmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçiş yapılınca format lazım bence direkt tak kullan yapılmamalı.
Kaç kez denediğimi saymadım. Çözülmedi. Ayrıca bu rezaleti paylaşmak da benim hakkım. Sorun olan bir şeyi neden ''neyse ya olur öyle şeyler'' deyip geçiştireyim? Elbette paylaşacağım.Buraya gelip isyan konusu acmak yerine DDU ile denediniz mi cozulmedi mi?
Gerek yok diyorsan sorunu çöz hocam. Bak çözememişsin işte at bir format bir de öyle dene ne kaybedersin? Bakarsın düzelir gelir burda teşekkür edersin. Her şeyi yapmışsın bir o kalmış gerek yok diyorsun, e belki var.Yani buna da gerek yok açıkçası, sürücüyü DDU ile kaldırmak yeterli.
AMD bu sorunları yıllardır çözemiyor ve çözmekle de uğraşamıyor.
Bugün NVIDIA en zenginlerden biri. AMD'nin kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Özellikle ATI'den kalan ekipleri kovmalı, Lisa Su radikal kararlar almalı.
NVIDIA mühendisleri görse güler ve dalga geçer.
Bugün NVIDIA en zenginlerden biri. AMD'nin kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Özellikle ATI'den kalan ekipleri kovmalı, Lisa Su radikal kararlar almalı.
NVIDIA mühendisleri görse güler ve dalga geçer.
Hocam NVIDIA'dan AMD'ye geçmedim, neden durduk yere format atayım? Ayrıca kaç kez de attım, format çözüm olmuyor.Gerek yok diyorsan sorunu çöz hocam. Bak çözememişsin işte at bir format bir de öyle dene ne kaybedersin?
Kaç kez denediğimi saymadım. Çözülmedi. Ayrıca bu rezaleti paylaşmak da benim hakkım. Sorun olan bir şeyi neden "neyse ya olur öyle şeyler" deyip geçiştireyim? Elbette paylaşacağım.
Paylasma demiyorum tabii ki paylasabilirsin @Recep Baltaş gelip AMD ile konusabilir ki yapabilir de cunku o bir editor ve surekli iletisim halinde. Duzgun bir rica ile istegini soyleyip belki dile getirir de AMD belki sorununu cozer.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.