Benim kartım sorunluysa aynı sorunu yaşayan Recep Baltaş'ın kartı da sorunlu o halde. AMD yazılımında Windows 7 pencere hatası çıkıyorsa kart mı sorunlu oluyor? Suç atacak yer arıyorsunuz. Yazılım sorunlu, kart değil. Windows 7 pencere hatasının kartın donanımsal sorunuyla bir ilgisi yok.
Yeri geldiğinde problemli driver elbette oldu. Peki geri kalan yazımı da okudun mu? Ayrıca bu pencere hatası hiç de yaygın bir gibi görünmüyor. En azından bu sorunu yaşayan sayısı az.
Uyku modundan uyanınca sürücü silinmesi mi dersin, anlık ekran gidip gelmesi mi dersin, stuttering sorunu mu dersin, FPS drop sorunu mu dersin, yazılımsal buglar mı dersin...
Hocam kusura bakmayın ama sizinki AMD genel sorunu değil, resmen “bozuk kart semptomları” ansiklopedisi olmuş. Uyku modundan uyanınca sürücü silinmesi, stuttering, FPS drop, görüntü gidip gelmesi… Hepsini tek tek yaşıyorsanız bu yazılımdan çok donanımın “veda turu” atması gibi duruyor.
Siz buna “AMD rezaleti” diyorsunuz ama ben buna “garanti servisiyle tanışma vakti” derim. Çünkü sağlam bir kart bu kadar farklı şekilde patlamaz; ya arızalı ya da sisteminizde ciddi bir sorun var.
Kısacası siz markaya savaş açmak yerine kartı servise gönderin, yoksa forumda kampanya açarak sürücü düzelmez.