- Makaleler
- 23
AMD ekran kartları cidden sorunlu mu? Ayrıca işlemcilerin de bu tür sorunları var mı?
AMD ekran kartları cidden sorunlu mu? Ayrıca işlemcilerin de bu tür sorunları var mı?
DX11 Witcher 3'te ve Witcher 2'de test etme şansınız var mı?İşlemcileri temiz de GPU'larda 6000 serisinin üst kartlarında 6700-6600 gibi kartlarda sıkıntı yaşayan çok oluyor. Ben şahsen 6400'de bir sıkıntı yaşamıyorum.
Eski sürücülerde de sorun var.Donanımsal olarak bir sorun yok bence. Sürücüleri test etmeden yayımlıyorlar o yüzden patlıyor.
Hangi sürücüsünde sorun yokki.DX11 Witcher 3'te ve Witcher 2'de test etme şansınız var mı?
Eski sürücülerde de sorun var.
Evet ekran kartları berbat. 2010 model ekran kartı vardı bende. 2013 oyunlarını açmıyordu. Şimdi 2020 yılında çıkmış NVIDIA ekran kartının açmayacağı oyun yok.AMD ekran kartları cidden sorunlu mu? Ayrıca işlemcilerin de bu tür sorunları var mı?
5xx serisi en sorunsuz seri diye biliyorum.Üst segment ve 5** serisinde sorun çıkıyor. Nadir de olsa RX 480, RX 470 de falan da WattMan hataları alan görmüştüm. Üst segmentlerde ise stuttering sorunu oluyor. Sorun çıkmayabilir de ama bence kumar oynamak gibi oluyor. Bende AMD kullanıcısıyım, önermem.
Sürücülerinde de sorunlar var. İşlemcilerde sorun yok hocam.
DX11 Witcher 3'te ve Witcher 2'de test etme şansınız var mı?
Eski sürücülerde de sorun var.