Evet dediğiniz gibi video edit için NVIDIA fark eder. Yazılımsal olarak sorunlar çıkabilir ama genel olarak oyun performansı sayarsak kötü değil benim açımdan gayet iyi ve AMD benim kafamda gayet güzel ekran kartları çıkarıyor artık tabii ileride ne olur bilemeyiz ama hala NVIDIA önde ona zaten laf etmiyorum sadece AMD fazla küçümseniyor şu anki noktada. Ztn Ben AMD fanı değilim hiçbirinin hangi türün hangisi iyiyse ona bakarım.
Detaylar
Kim cevapladı?Bana göre AMD ekran kartlarının %20'si sorunsuz geri kalan kısmı ise Full sorunlu her gün bir AMD ekran kartı hakkında konu görüyorum. Hatta bir konu vardı adını hatırlayamıyorum sorunu yaşayan adamlar AMD severleri çağirmişti ama AMD fanı olup da gelen olmamıştı. Paran varsa al NVIDIA git.
Asıl sorunlu olan dumvidia güç kablosunu eritip yangın çıkartan o.
Blackraven
Üstün
Bana göre AMD ekran kartlarının %20'si sorunsuz geri kalan kısmı ise full sorunlu her gün bir AMD ekran kartı hakkında konu görüyorum. Hatta bir konu vardı adını hatırlayamıyorum sorunu yaşayan adamlar AMD severleri çağirmişti ama AMD fanı olup da gelen olmamıştı. Paran varsa al NVIDIA git.
Aynen %20'si hatasız %80'li hatalı, servise gidiyor iade ediliyor para iadesi alınıyor ve AMD buna rağmen inatla ekran kartı üretmeye, ekran kartına yatırım yapmaya devam ediyor ve batmıyorlar. Çok mantıklı ve tarafsız bir görüş olmuş.
Asıl sorunlu olan dumvidia güç kablosunu eritip yangın çıkartan o.
Evet doğru kötü bir durum
Ilk defa AMD GPU aldim, her ne kadar performansi begensemde, ben biraz sansizlik yasadim. Yine de bi sans daha verecegim.
Ilk aldigimi iade ettim bugun itibariyle. Iade ucreti yattiginda, Gigabyte AORUS ile sansimi deneyecegim. Bakalim. Bi kez daha cokmeler olursa AMD GPU yolculugum bu noktada bitecek demek oluyor.
Ekran kartini Amazon uzerinden satin aldim ve Pazar gunu teslim edildi. Sifir kart. Denedigim oyunlar FH5, Expedition: 33 ve Warframe. Stock ayarlarda hepsinde cokuyor. Furmark ve kendi stress testlerinde cokme yasanmadi stock ayarlarda.
Eger karta undervolt yaparsam (-75 mV civari stabil gorunuyor) ve power limiti'de -15% civarlarinda dusurursem, bahsi gecen oyunlarin tamaminda stabil calisiyor. Ben fabrika cikisli OC ayarlarinin asiri agresif olabileceginden supheleniyorum, ozellikle ustundeki silikon icin. Eger performans farki stock ve bu ayarlar arasinda fazla ise iade etmeyi...
Eger karta undervolt yaparsam (-75 mV civari stabil gorunuyor) ve power limiti'de -15% civarlarinda dusurursem, bahsi gecen oyunlarin tamaminda stabil calisiyor. Ben fabrika cikisli OC ayarlarinin asiri agresif olabileceginden supheleniyorum, ozellikle ustundeki silikon icin. Eger performans farki stock ve bu ayarlar arasinda fazla ise iade etmeyi...
- TheAny
- 9070xt stock
- Forum: Teknik Destek
Ilk aldigimi iade ettim bugun itibariyle. Iade ucreti yattiginda, Gigabyte AORUS ile sansimi deneyecegim. Bakalim. Bi kez daha cokmeler olursa AMD GPU yolculugum bu noktada bitecek demek oluyor.
Ilk defa AMD GPU aldim, her ne kadar performansi begensemde, ben biraz sansizlik yasadim. Yine de bir sans daha verecegim.
Ekran kartini Amazon uzerinden satin aldim ve Pazar gunu teslim edildi. Sifir kart. Denedigim oyunlar FH5, Expedition: 33 ve Warframe. Stock ayarlarda hepsinde cokuyor. Furmark ve kendi stress testlerinde cokme yasanmadi stock ayarlarda.
- TheAny
- 9070xt stock
- Forum: Teknik Destek
Ilk aldigimi iade ettim bugün itibarıyla. Iade ucreti yattiginda, Gigabyte Aorus ile sansimi deneyecegim. Bakalim. Bir kez daha cokmeler olursa AMD GPU yolculugum bu noktada bitecek demek oluyor.
AMD alacaklar biraz göze almalı sıkıntılı olabiliyor evet bazıları sıkıntılı bazıları sıkıntısız yaşanabiliyor bir problem her türlü. Güvenen alabilir ama F/P için AMD güzel bir seçenek ve oyun performansı gayet iyi zaten. Problemleri olabiliyor Tabii sizin sorun biraz karışık gibi siz bayağı bir şey yaşamışsınız.
Elimden geldigince sans vermek istedim karta. Yani sifir PSU bile aldim sirf emin olmak icin problemin kartta oldugundan.AMD alacaklar biraz göze almalı sıkıntılı olabiliyor evet bazıları sıkıntılı bazıları sıkıntısız yaşanabiliyor bir problem her türlü. Güvenen alabilir ama F/P için AMD güzel bir seçenek ve oyun performansı gayet iyi zaten. Problemleri olabiliyor Tabii sizin sorun biraz karışık gibi siz bayağı bir şey yaşamışsınız.
NVIDIA nasıl daha iyi oluyor anlamıyorum. Daha geçen günlerde sorunlu 580 sürücüyle milleti illallah ettiren bunlardı. AMD'de bayağıdır bu kadar göze batan bir sorun olmadı.
NVIDIA İyi Marka ama bazen sinir edebiliyor. Mesela NVIDIA'nın 8 GB VRAM'den vazgeçmemesini beğenmiyorum 5050 5060 falan bir de çok pahalı yoksa zaten 5070 üstü iyi benim kafamda zaten piyasada rakip yok ekran kartıda AMD NVIDIA hep ama kazanan NVIDIA çünkü her zaman öyleydi öyle devam edecek ama AMD gayet iyi bana göre şu anki durumda diye düşünüyorum.
SunseTTime
Uzman
Bu konunun tadı kaçtı artık. Bütçesi yeten adam zaten NVIDIA alıyor. AMD alana da neden aldın denemez sonuçta F/P ürünler çıkarıyorlar. Sadece nedir yazılımsal sorunlar AMD tarafında daha sık görülebiliyor. En basit örneği stuttering sorunu. Aksini iddia eden AMD kullanıcısı da yok zaten. O yüzden bütçenize hangisi uygunsa onu alın geçin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet