Ethem Aslan
Çalışkan
Bundan birkaç sene önceye kadar AMD kartlarda driver veya türevi sorunlar çokça meydana geliyordu, bu durum hâlâ böyle mi?
Zaman ayarlı URL atıyorum, lütfen ilgili bölümü sonuna kadar izleyin. Bu kadar kesin ve emin konuşurken elinizde bir kaynak var mı? Artık bir sorun olmayan şeyde insanlar neden sorun yaşıyor?
Bu yorum gerçekten yanlış bilgi, RTX 5000 serisi çıkış yaptığı zaman sorunluydu genel olarak, şimdi kişisel sorun yaşayanları global olarak değerlendirmek doğru değil. Sen nasıl AMD de sorun yok NVIDIA daha sorunlu yazıyorsun ki2026 yılına gireceğiz hala aynı sorular. AMD tarafında artık bir sorun yok. NVIDIA tarafı RTX50 serisi daha sorunlu yani. Her 10 karttan birisinin sorunlu olması, yeni driverların berbatlığı gibi gibi.
Ama 2 kez de 9060 XT aldım, 2 kartta da siyah ekran ve sistem kitlenme sorunları yaşadım yalan olmasın.
@Ethem Aslan, mesela bu mesajlar muhteşem bir örnek. Bir arkadaşımız sorunların geçmişte kaldığını, artık her şeyin çözüldüğünü söylerken diğer arkadaş en son seride siyah ekran sorunları yaşadığını aktarıyor. Bu bağlamda RX 9000 serisi geçmiş dönem midir?Sorunsuz artık AMD. Geçmiş dönem sorun vardı, şu an yok.