Ben de zaman ayarlı URL atarım, NVIDIA'nın saçma sapan driver hatalarının anlatıldığı bir videodan :D
Atabilirsin tabii ki, ben hiçbir zaman NVIDIA'da hiçbir sıkıntı yok yazmıyorum hocam 😄 Sorunları paylaşma taraftarıyım.

O videoyu "artık hiçbir sorun yok" diye kesin yargıyla konuşan arkadaşlar için atmıştım. Zaten bu konuda artık hiçbir sorun yok yazan, başka konuda sorunların olduğunu yazıyor, yukarıdaki mesajımda mevcut 😄

Memnunsan problem yok, umarım problemsiz kullanırsın hocam 🙂

Sütten ağzı yanan, yoğurt üfleyerek yermiş. Sorunları kesinlikle var. Ancak, eskisine kıyasla bakarsak çok daha az. İyi bilirsiniz, millet sırf daha stabil diye döneminde RX6600 almak varken RTX3050 alıyordu. NVIDIA artık o kadar stabil de değil. 2026 yılına giriyoruz, 5-6 aylık driverı ben neden kullanıyorum? 11 aylık laptopta 5-6 kez DDU ile driver sil, eski driver yükle yaptım. NVIDIA tarafı sorunsuz diyen tarafa da katılmıyorum. O diğer konuda yazdığım gibi, imkanım olsaydı AMD GPU deneyimlemek isterdim. Laptop tarafında NVIDIA'nın bariz bir ambargosu var. Hani, 4060M kartım var diye laf yiyeceğimi hiç düşünmüyordum.

İlk aylarda 9070XT ile bende birkaç sorun yaşamıştım fakat zamanla sorunlar düzeldi.
Güncel olarak HAGS konusunda halen sorun yaşıyorum. HAGS açıksa video açtığım an PC kitleniyor, donma sonrası kendini resetliyor ve ekranda garip bozulmalar oluyor. HAGS kapalıyken sorun yaşamıyorum fakat böyle de olunca ReLive ve AMF kullanamıyorum. Yeni sürücüyü 3-4 defa silip tekrar kurunca HAGS sorununu düzelttim. Ayrıca MPO da kapatmak gerekiyor kartın stabil bir hale gelmesi için. Yine de fiyatına göre alınabilecek en iyi kart konumunda.