Selamlar efendim. Arkadaşım R5 5500 ve RX 6600XT sisteme sahip. Bu ara sistem çökmeye başladı. Az önce siyah ekran verip MEMORY_MANAGEMENT hatası vermiş. Minidump dosyasına bakacaktım ama minidump kaydetmemiş ne yazık ki. O yüzden bakamadım. Aşırı yük altında çöktüğünü fark ettim. Mesela God of War: Ragnarök gölgelendiricileri önbelleklerken çöküyor. Bugün Witcher 3'te ttp komutunu 3. kullanışında çöktü. Oyunu renderlayamadığı için yük altına girdi muhtemelen. LoL ve Valorant'ta çöküş olmadı henüz. Çökme dediğim de şöyle aslında. Siyah ekran verip kapanmıyor cihaz. Siyah ekranı veriyor, sistem fişten çekilene kadar açık kalıyor. Düğmeden kapatıp açmaya çalışıldığında açılmıyor. İllaki fişten çekmek lazım. He paşam fişten sonra da direkt açılmıyor. Fişten çekince 5 dakika falan bekleyince açılıyor. Videosu şu an elimde yok, yarın ekleyebilirsem eklerim. PSU'sundan şüphelendim açıkçası. Gaming.gen.tr'den Dost Kayaoğlu sistemiydi de tam modelini hatırlamıyorum. Kasası Vento'ydu ama muhtemelen PSU'su FSP'dir. Tam modelini bilmiyorum.