Hayatında hiç AMD kullanamamış birisi olarak bu konuyu onaylıyorum.
Ben de R9 5900HS dışında masaüstünde hiç AMD kullanmadım. 5900HS'in de hakkını vermem gerek, 6 saate yakın multimedya kullanımı sunuyordu. 12900H ile 2 saat anca görüyordum.

Rekabet hiç bir zaman durmamalı, onlar rekabete devam etmeli ki son kullanıcılar da kendi tercihlerine göre en iyi seçimi yapsın.

AMD regl dönemi hiç bitmeyen Fransız sevgili gibidir. Sıcak su torbasını, çikolatasını ve ilgisini eksik etmesen bile triplerini çekersin. Aldığın çikolatayı (RAM'i) beğenmez trip atar, ilgini (sürücüleri) beğenmez arıza çıkarır.

Intel maddi durumu iyi aileden gelen Slav kızı gibidir. Çok kaynak (güç) tüketir, biraz özen (soğutma) ister ama bunları verirsen mutlu eder.

Fransız sevgili yakın bir arkadaşımın tecrübesi, sevgilisinden ayrıldığı için bu kadar mutlu olan başka birini hiç görmedim. Ukraynalı Slav sevgili de benim tecrübem. Genelleme değildir, sadece kişisel tecrübelerden yapılan benzetmedir. :D

Bir daha AMD almam, iyi tarafı donanım ve sürücülerle ilgili çok şey öğretti çünkü sorunları çözmek için uğraştım. Kötü tarafı ise Intel ile bunları bilmiyorken önceki 24 yıl daha mutluydum. Böyle zorla öğrenmeme gerek yoktu.

7950X3D çıktığı zaman direkt en iyi işlemci seçildi, 13900K'nın rakibiydi o zaman ve %50 daha düşük güç tüketiyordu. Bu AMD daha ne yapsın?
Ben de 1999'dan beri masaüstü bilgisayarlar geçmişimde hiç yapmadığım bir şeyi yapıp ilk defa AMD sistem aldım. İşlemcinin daha az güçle oyunlarda benzer performans vermesine lafım yok ama uyum ve stabilite sorunlarından bıktım.

Son düzenleme:
AMD rakı gibidir. BIOS'unu güncelleyeceksin, RAM'ini özenle seçeceksin, PBO'sunu kapatacaksın, Memory training kapatacaksın, yonga seti sürücüsünü güncel tutacaksın vs vs.

Intel, viski gibidir. Buzunu ekleyip soğuttuktan sonra keyfini çıkarırsın.

NVIDIA alman birasi gibidir, harika.

AMD bir şeyi becermeye çalışıp sürekli her şeyi eline yüzüne bulaştıran hayırsız evlattır. Becermeye çalıştığı kısmı ağır tartışmalı bir konu gerçi.

Heee çalışmayan teknolojiyi lansman günü "NVIDIA bizi örnek alacak" diyen de birisidir AMD.

Attığı yalana kendileri inanır anca. Böyle leş bir teknolojiye böyle şaşalı laflar etmek düzenbazların işidir.

Söz meclisten dışarı ama gerçek bu.

Heee çalışmayan teknolojiyi lansman günü "NVIDIA bizi örnek alacak" diyen de birisidir AMD.

Attığı yalana kendileri inanır anca. Böyle leş bir teknolojiye böyle şaşalı laflar etmek düzenbazların işidir.

Söz meclisten dışarı ama gerçek bu.
Çalışmayan değil de karaborsaya düşen teknoloji diyelim, millet hala FSR3 modu diye dileniyor sağda solda. Gerçi çalışsa da düzgün çalışmıyor o var bir de :rofl:

Ben de 1999'dan beri masaüstü bilgisayarlar geçmişimde hiç yapmadığım bir şeyi yapıp ilk defa AMD sistem aldım. İşlemcinin daha az güçle oyunlarda benzer performans vermesine lafım yok ama uyum ve stabilite sorunlarından bıktım.

PSU işini ne yaptın bu arada en son? Doblo'yu sattın mı gibi oldu biraz.

PSU işini ne yaptın bu arada en son? Doblo'yu sattın mı gibi oldu biraz.
Mis gibi sorunsuz XPG'yi maalesef AMD anakartın USB coil whine sesinden dolayı (nedenini o zaman bulamayıp PSU'dan geliyor sandım) bozuk zannedip iade ettim. 2 katı paraya Thermaltake'in 1200 Watt 80+ Platinum güç kaynağını alıp güzelce kazığı yedim ama güç kaynağıyla ilgili bir sorunum yok şu anda.