Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da güzel hikaye kardeş. Kartı bozuksa neden AMD'ye laf söylemiyorsunuz da hâlâ kullanıcıya yükleniyorsunuz?

Çözüm var bak, AMD'de çözüm üretemiyoruz.
Ben amd sorunsuz nerede demişim? üretmesi çok normal dedim hatta. Driver hatası alan kişi ile senin donanım olarak sorunlu olan kartının sorunlarını bir tutuyosan ne diyeyim.

@14925, Keloğlan videosu atarak zekamla kendi çapında dalga geçtiğini sanman üzücü.
Zekanızla dalga geçmedim, forumda sizin gibi saygı duyduğum insanlarla dalga geçmem. Durumun özeti olarak hafif mizaha vurmak istedim yanlış anlaşıldıyda kusura bakma, özür dilerim.

Aynı şeyi söylemiyorum. Sen RX 6600 ile sorun yaşayan RX 6600'e geçerek düzeltti gibi cümle kurdun, ben de o zaman eski RX 6600 bozukmuş demek istedim.
Evet, zaten yeni bir 6600'e geçtiyse servisin değiştirdiği eski 6600 bozuk oluyor bunu inkar etmedim ki?

O da güzel hikaye kardeş. Kartı bozuksa neden AMD'ye laf söylemiyorsunuz da hâlâ kullanıcıya yükleniyorsunuz?

Çözüm var bak, AMD'de çözüm üretemiyoruz.

Çözüm yok demedim. Her şeyin çözümü var, sadece bahane üretmemek lazım. Kart bozuk diyelim. Gidin servise, servise gitmeden net konuşmamak gerek. Bir de benim sorunum driver kaynaklı. Sizinki konuyu okuduğum kadarıyla donanımsal gibi duruyor.

Siz de öyle örnek verdiğiniz için konuşayım, benim de 2 tane arkadaşımda RX6600 var birisinde de rx6750xt var. arkadaşlarımdan herhangi bir ne donanımsal, ne yazılımsal sorun duymadım. Neden bunu başta söylemedim, herkes kendi sorunundan bahsetmeli, başkasının sorunuysa o dile getirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.