Kimse satmadı, sırf ucuz diye aldım. Hâlâ inatla AMD'nin iyi olduğunu savunuyorlar. Madem çok iyi kart, o halde sabaha kadar uğraşın bu sorunu çözün. Adam gelmiş bana 3 yıllık sürücü kur diyor. Lafa gelince de AMD sorunsuz demeyi biliyor ama. Madem sorunsuz ben niye 3 yıllık sürücüyü kuruyorum? AMD alanlar 3 yıl önceki sürücüyü kuracaksa neden AMD alıyor?
O halde sorunumu çöz. İnsanlara AMD önermeye gelince kartta övmedik yer bırakmıyorsunuz. Sorun çözmeye gelince neden 3 yıllık sürücü öneriyorsunuz? Bu sorun çözülecek. Bekliyorum.
Hayır, sorunu yaşayan sadece ben değilim. Recep Baltaş'ın videosunu izleyin, o da 3070 ile yaşamadığı sorunu AMD ile yaşıyor. Ona da bozuk gelmiş o zaman. Tamamen tesadüf her şey.
Sorunumu çözer misin? Sizin ne alacağınızı sormuyorum. Ortada sorun var ve çözüm bekliyorum. Videoları izledin mi?
AMD öveceğinize sorunu çözün arkadaşlar, boş övgüler benim sorunumu çözmüyor. Sorunu çözün! RX 6600 kullanıyorum ve videolardan da görüldüğü gibi oyun oynayamıyorum, sorunu çözer misin? Bu kartlar sizin önerdiğiniz kartlar değil mi? Çözümü de siz sunun?