AMD bozuk kart ürettiği için benim hatam, özür dilerim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşım servise gönderdi, adamlar sorun yok deyip geri postaladılar. Ben sistemi alalı 2 seneyi geçti, garantisi doldu zaten. Şu zamana kadar da üniversite olduğum için yanımda laptop götürdüm, kasayı taşıyıp garantiye gönderme fırsatım olmadı.
Hayır, alakası yok. NVIDIA da üretiyor ki bence 5000 serisi çıkışından itibaren fiyasko. Konu o değil, ben sorunum çözülmeyip üstüne AMD övülünce agresifleşiyorum. Çünkü gelip gidip ''ben kullanıyorum sorun yok'' yazılıyor. Yahu bana ne bundan? Ben çözüm arıyorum, sizin sorunsuz kullanmanız benim sorunumu çözmüyor.
Gel seninle istatistik tutalım. Sadece bu forum özelinde olsun mesela. Günlük açılan konuları takip edelim, AMD sorun konusu mu daha çok yoksa NVIDIA mı? Sadece bu forum olmasın, nerede istersen orada yapalım. Hadi onu da geçelim, Reddit'te ''AMD ile bu sorunu yaşayıp NVIDIA'ya geçtim, çözüldü'' diyen birçok kullanıcı var. Yani bunların hepsi mi tesadüf mesela bunu merak ediyorum. Diyorsanız ki evet hepsi tesadüf, AMD mükemmel, o zaman tamam.