Her iki model de RTX 5060 ile kombinlenmiş. Fakat benim için önemli olan verimlilik ve olabildiğince serin çalışabilmesi. Bulunduğum şehir yazları çok sıcak olduğu için serin çalışması çok ama çok önemli. O yüzden de AMD ya da Intel fark etmeksizin HX serisi bir işlemci kesinlikle düşünmüyorum. İşlemcilerde gece gündüz misali çok büyük bir performans farkı yok. Bu sebeple bu iki işlemciden hangisi daha verimli ve daha serin çalışıyor fikirlerinizi almak istedim. Arama yaptım ama net bir bilgi bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Her iki model de RTX 5060 ile kombinlenmiş. Fakat benim için önemli olan verimlilik ve olabildiğince serin çalışabilmesi. Bulunduğum şehir yazları çok sıcak olduğu için serin çalışması çok ama çok önemli. O yüzden de AMD'ya da Intel fark etmeksizin hx serisi bir işlemci kesinlikle düşünmüyorum. İşlemcilerde gece gündüz misali çok büyük bir performans farkı yok. Bu sebeple bu iki işlemciden hangisi daha verimli ve daha serin çalışıyor fikirlerinizi almak istedim. Arama yaptım ama net bir bilgi bulamadım.
Ryzen AI 7 350 CPU'nun 54W TDP, Ultra 7 240h CPU'nun 115W TDP değerine sahip olduğu belirtilmiş. Bu nedenle daha az güçle aynı performansı vermesi, soğutmaya da çok fayda sağlayacağı için AMD CPU diyorum. Bir de, modellerin linklerini atabilir misiniz?
Ryzen AI 7 350 CPU'nun 54W TDP, Ultra 7 240h CPU'nun 115W TDP değerine sahip olduğu belirtilmiş. Bu nedenle daha az güçle aynı performansı vermesi, soğutmaya da çok fayda sağlayacağı için AMD CPU diyorum. Bir de, modellerin linklerini atabilir misiniz?