AMD sorunları çözmedi, çözecek yetkinlikte bir şirkette değil. Forumda önerenler AMD kullanmamış ya da AMD'den sponsorluk alan kanalları izleyip önerenler. Bunları dikkate almayıp NVIDIA almak lazım. AMD'nin en üst segment ürünlerini kullandım, hepsi çöp.

Hocam ben şöyle düşünüyorum, AMD şusm bayağı satmaya başladı, belki ağırlık vermeye başlar.Boşuna mı verdim o kadar para yani ben şimdi :/

Recep Baltaş güncel sisteminde 9070 XT kullanıyor, konularına biraz bak bir sürü sorun var.
İzledim hocam videosunu recep hocamızın,evet bahsettiği sorunlar harbiden sık karşılaşılan sorunlardı.Bazılarının sapphire markasına özel olduğunu söylemişti.Yorumlarda ise tam tersi şeyler vardı.

Teknoloji şans işi cok dogru bir şey lakin AMD kartlarında bu şans olumsuzluk yaşanması tarafında daha cok artıyor. Yine de sans verilebilir, sorun çıkmaz ve hoşunuza giderse devam edersiniz. Ben Nvidia'nın tekel olmasını istemiyorum, rekabet olsun istiyorum her daim.

Teknoloji şans işi cok dogru bir şey lakin AMD kartlarında bu şans olumsuzluk yaşanması tarafında daha cok artıyor. Yine de sans verilebilir, sorun çıkmaz ve hoşunuza giderse devam edersiniz. Ben NVIDIA'nın tekel olmasını istemiyorum, rekabet olsun istiyorum her daim.

Çok doğru dediniz hocam. Yani daha kullanmadım, kutuyu açtık ve kapattım ama 1 ay oldu. İade falan kabul edilir mi? İncehesap o konuda pek nazik değil diye duymuştum.

Çok doğru dediniz hocam. Yani daha kullanmadım, kutuyu açtık ve kapattım ama 1 ay oldu. İade falan kabul edilir mi? İncehesap o konuda pek nazik değil diye duymuştum.

Koşulsuz iade hakkı 14 gün, iade alirlar mi bilmiyorum zira Amazon olsa 30 gün içinde kabul eder. Zaten bir sorun çıktığı taktirde servis yoluyla değişim / iade yapılır.

Kullandığın diğer sistem bileşenlerinde önemli bu sorunları en aza indirmek için. Donanım olarak ( 9000 serisi) artık AMD NVIDIA ile kafa kafaya yakın sayılır, yazılımda şu an NVIDIA'nında kusurları var AMD'ninde var. Kullanacağın sistemdeki diğer parçalar ne?

Henüz elimde sadece ekran kartım, monitörüm ve daha kargoda olan işlemcim var. Bütün sistem şu:

7800X3D.
B650 Tomahawk'ya da ASUS TUF B650-E
XPG Lancer CL30 6000MHz 32 GB.
PowerColor Red Devil 9070 XT.
Lian Li O11 vision compact.
Lian Li galahad II Lite performance 360.
Enermax revolution 1200W.
SSD pek emin değilim şunlar var aklımda: Kingston Renegade, Kioxia Pro, Spatium 480Pro vs.
TL-M12-S fanlar.
XG27AQDMg 2K WOLED monitör.

Koşulsuz iade hakkı 14 gün, iade alirlar mi bilmiyorum zira Amazon olsa 30 gün içinde kabul eder. Zaten bir sorun çıktığı taktirde servis yoluyla değişim / iade yapılır.
Ama şöyle bir sorun var.Bu değişim yapılan sorunlar recep hocamızın yaşadığı sorunların kaçını kapsıyor hatta birini bile kapsıyor mu?

Benden değil, doğrudan AMD kullanıcısından dinle:

Hocam bu iş şans galiba, belki siz biraz şanssız çıkmışsınızdır?😅 yani herkes ayrı bir şey diyor biri sorun yok diyor biri inanılmaz var diyor. Peki hocam bu sorunları aldığınız yere bildirdiniz mi ve nasıl bir tepki verdiler?

Mümkünse iade edin, şans verip de riske girmeyin derim, 5070 veya 5070 Ti alın ya da 5070 Super'i bekleyin.

Değildir ki artık :( 1 ayı geçmiş bile olabilir…

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın diğer sistem bileşenlerinde önemli bu sorunları en aza indirmek için. Donanım olarak ( 9000 serisi) artık AMD NVIDIA ile kafa kafaya yakın sayılır, yazılımda şu an NVIDIA'nında kusurları var AMD'ninde var. Kullanacağın sistemdeki diğer parçalar ne?

Siz atmasanız ben bu videoyu atacaktım, piyasa tamamen ikiye ayrılmış durumda ama, kimisi sakın diyor kimisi alın diyor bende anlayamadım.