Ben alırken FSR 3 ve DLSS 3.5 arasında çok fazla fark olduğunu ve 7000 serisinin RT performansının zayıf olduğunu söylüyorlardı. 7000 serisinde alınmayacak düzeyde bir şikayet görmemiştim; fakat dediğim gibi kare oluşturma, DLSS, RT vs işin içine girince genel kanı 4070 Ti Super'in yakın fiyatta daha mantıklı olduğu yönündeydi. Seri açısından değil de model bazlı bakmıştım. Zaten FSR 3'ten sonra DLSS'i görünce kendimde doğru tercih yaptığımı anladım. RT performansından da memnun kaldım.
9000 serisinde gördüğüm kadarıyla 9070XT çok beğenildi fakat 9070 fiyat anlamında eleştirilmişti. Genel olarak 9070XT'nin önerildiğini gördüm. Sürücü anlamında da 9070XT'nin Unreal Engine 4 oyunlarında sorun yaşadığını gördüm.
Bununda konusunu forumda açtım zaten. Bunun dışında eski seride pembeleşme sorunu vardı. Başka gözüme çarpan bir şey olmadı. Genel olarak hala olumlu yönde diyebilirim. NVIDIA da son sürücülerde sorun yaşıyor. İkisinde de şu an eski sürücüleri kullanmak daha mantıklı. Ben şu an 577.00 kullanıyorum, 580 ve 590 (smooth Motion) destekli sürücüyü kullanmıyorum. Çünkü 590 da sorun yaşadım. 580'in sorunlu olduğu zaten biliniyor.