Dostum herkesin sebebi farklıdır, NVIDIA almamak içinde sebepler var söyleyeyim mi, MFG getirerek oyun sektörünü üşengeçliğe zorlaması, yapımcıların kolaya kaçması. Yani sırf bu yüzden AMD'nin rekabet etmesini istiyorum.

Biz istemiyor muyuz? Bizzat sürekli bir AMD bir NVIDIA değiştire değiştire kullanıyorum. Fakat NVIDIA'nın başarısının ardında AMD hala tökezliyor bununda farkındayız. Boşuna mı daha ucuza bu kartları alıyoruz? Sırf FSR daha az yaygın diye ve istediğin oyunda desteklenmediğinde mod yardımı ile yüklemek te oyun açısından hayat kurtarabiliyor. Bu şekilde modlamanın öncüsü de AMD'dir.

Biz istemiyor muyuz? Bizzat sürekli bir AMD bir NVIDIA değiştire değiştire kullanıyorum. Fakat NVIDIA'nın başarısının ardında AMD hala tökezliyor bununda farkındayız. Boşuna mı daha ucuza bu kartları alıyoruz? Sırf FSR daha az yaygın diye ve istediğin oyunda desteklenmediğinde mod yardımı ile yüklemek te oyun açısından hayat kurtarabiliyor. Bu şekilde modlamanın öncüsü de AMD'dir.
Ben zaten işim gereğide NVIDIA kullanıyorum, Oyun geliştiricisiyim herkes ihtiyacına göre kart almalı.

Bu şekilde söylerseniz tamam. Sorun olmaz.
Ben hep bu şekilde konusuyorum ki, o arkadaş 2 tane recep baltaş konusunu cımbızlamış, bak örnek atayım, ben iki firmayıda eleştirip yada öven biriyim, sadece çoğunluk eleştirim AMD de bu yüzden öbür taraf akılda kalmıyor.

1755951915193.webp

Bu şekilde söylerseniz tamam. Sorun olmaz.
1755952410474.webp

Yani ne diyeyim kanka, birisini kötülemek bu kadar kolay olmamalı.

Son düzenleme:
Ben hep bu şekilde konusuyorum ki, o arkadaş 2 tane Recep Baltaş konusunu cımbızlamış, bak örnek atayım, ben iki firmayı da eleştirip ya da öven biriyim, sadece çoğunluk eleştirim AMD de bu yüzden öbür taraf akılda kalmıyor.

Eki Görüntüle 176783

Eki Görüntüle 176784

Yani ne diyeyim kanka, birisini kötülemek bu kadar kolay olmamalı.

Yani o kadar konu açıldı stutter driver falan ama FSR muhabbetinden alınmaz denilmesini duyunca inanılmaz garibime gitti.

Yani o kadar konu açıldı stutter driver falan ama FSR muhabbetinden alınmaz denilmesini duyunca inanılmaz garibime gitti.
İşte bende onu diyorum, tartışmalar donanım/yazılım üzerine olunca benim sebep saçma geldi, ama cidden öyle ben AMD kart 2007 den beri kullandım, NVIDIA ya komple geçiş 2019 yani AMD catalyst den beri biliyorum adrenalin tam bırakırken gelmişti.

Tartışmalar bana göre çok yüzeysel, donanım yazılım olaylarından marka eleştirmek artık mantıklı gelmiyor önceden bende yapıyordum, benim teknik tarafa girdikden sonra düşüncem değişti, ben forumlarda oraları anlatmıyorum çünkü adam AMD oyunda takılıyor konusu açıyor, donanımdan anlayan kişi NVIDIA'nın da fabrika hatalı kartları sattığını ve donanımın her zaman sorun çıkartcağını bilir bu sadece ekran kartında değil, tüm donanımlar için geçerli.

Ben sonradan bu NVIDIA'nın Blender - DaVinci Resolve - Adobe - Unreal Engine gibi programları artıları görünce işte o zaman NVIDIA kart önermeye başladım, çünkü ben sonradan bu sektöre girdim yani önceden oyun oynuyordum sonradan hobiler değişiyor, heveslerimiz değişiyor doğru mu, bir anda modelleme sektörüne ya da oyun sektörüne girmek isteyen bir sürü oyuncu tanıyorum sunucularda dolu, ha deceksin bunlar AMD karttada yapılıyor katılıyorum ama az çok bu sektördeysen neden bu tarafta NVIDIA'nın tekel olduğunu bilirsin hani ben demiş gibi olmayayım sonra AMD hater oluyoruz.

Son düzenleme: