AMD vs Intel input lag testi

Hocam sonuç nedir? Valorant daha akici mi veya stutter azaldi mi? Ben de 14900K falan mi gecsem acaba?

Stutter'ı bayağı azaldı, anakart kaynaklı istediği performansı alamadı. O yüzden AMD'ye geri dönecek. Sırada seninle ben varız. Ben de en geç yarın sipariş vermiş olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sonuç nedir? Valorant daha akici mi veya stutter azaldi mi bende 14900k falan mi gecsem acaba.

Sen geçme, @SunseTTime geçsin. Shutter çözülecek sorun. R7 9800X3D ve R9 9950X3D var sende nere geçiyorsun? Farkı yok, FPS düşük.

Stutter'ı bayağı azaldı, anakart kaynaklı istediği performansı alamadı. O yüzden AMD'ye geri dönecek. Sırada senle ben varız. Ben de en geç yarın sipariş vermiş olacağım.

Sen de geçersen, aşağıdaki ürünü al. Başka sansın yok, son kurşun iyi değerlendir.

Hocam vallahi stutterler ayni sekil bende de var bir ton ayar yaptik bence denemeye deger bilmiorm ama.

Maddi durumunu bilmiyorum, varsa bütçe al. Tavsiye olarak aşağıdaki 2 ürünü de almanız gerek.

@Ayhan Dönmez ve @CRT_User ben 2 ürünü önerdim. Sizin öneriniz nedir? Ben @lowkey99 Intel i9-14900K alıp bu ayarlar ile soğutacağını düşünüyorum.

Bu ara halletmeye çalışacağım. 14700K ile 14900K arasinda cok bir fark var mi?
Ayrica hocam siz AMD'de ne yapacaksiniz, çözümü de yok?

Bu da iyi gibi ama daha pahali tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…