- Makaleler
- 1
Düz EXPO Boot ettir, sonra bakarsın değerlere.
GPU sök tak o halde, 8 pin kablo dahil.
Düz EXPO boot ettir, sonra bakarsın değerlere.
iGPU var, kabloyu HDMI çıkışa tak arka paneldeki. Clrtc pinlere dokun 15 saniye yıldız.
Delirmek üzereyim.
Uzay montajı yaptım sorun yok şu an.
Hocam sonuç nedir? Valorant daha akici mi veya stutter azaldi mi? Ben de 14900K falan mi gecsem acaba?
Hocam sonuç nedir? Valorant daha akici mi veya stutter azaldi mi bende 14900k falan mi gecsem acaba.
Sen geçme, @SunseTTime geçsin. Shutter çözülecek sorun. R7 9800X3D ve R9 9950X3D var sende nere geçiyorsun? Farkı yok, FPS düşük.
Stutter'ı bayağı azaldı, anakart kaynaklı istediği performansı alamadı. O yüzden AMD'ye geri dönecek. Sırada senle ben varız. Ben de en geç yarın sipariş vermiş olacağım.
Hocam vallahi stutterler ayni sekil bende de var bir ton ayar yaptik bence denemeye deger bilmiorm ama.
Sende geçersen, aşağıdaki ürünü al. Başka sansın yok, son kurşun iyi değerlendir.
![]()
MSI Mag Z790 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Z790 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z790 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Maddi durumunu bilmiyorum, varsa bütçe al. Tavsiye olarak aşağıdaki 2 ürünüde almanız gerek.
![]()
MSI Mag Z790 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Z790 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z790 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sen de geçersen, aşağıdaki ürünü al. Başka sansın yok, son kurşun iyi değerlendir.
![]()
Maddi durumunu bilmiyorum, varsa bütçe al. Tavsiye olarak aşağıdaki 2 ürünü de almanız gerek.
![]()
@Ayhan Dönmez ve @CRT_User ben 2 ürünü önerdim. Sizin öneriniz nedir? Ben @lowkey99 Intel i9-14900K alıp bu ayarlar ile soğutacağını düşünüyorum.