İlginç bir özellik. Ama tam olarak ne?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oynadığın oyunun, monitörünün desteklediğinden daha yüksek bir çözünürlükte işlenip tekrar monitör çözünürlüğüne indirilmesini sağlayan teknolojidir. Bu sayede daha iyi kenar düzeltme elde edersin mesela. VSR, FPS'yi artırmaz, tam tersine düşürür.
AMD RX 580.
hamzademir1
Yetkin
Yok hocam öyle değil
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tam olarak bu imiş 
Sapphire.
Bir de masaüstünde ve oyunlarda iyi olur mu? Daha fazla görüş açısı gibi mesela.
Son düzenleme:
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bir de masaüstünde ve oyunlarda iyi olur mu? Daha fazla görüş açısı gibi mesela.
Görüş açısı değil de görünümü etkiliyor. Ama dikkat ettiysen eski oyunlar için daha kullanışlı yazıyor.
Yüksek grafikli oyunlarda 10-20 fps verir sanırım.
Peki 4K Very Low'da?Yüksek grafikli oyunlarda 10-20 fps verir sanırım.
Dene gör, bilmiyorum hangi oyunu deneyeceksin.
FSR modu kurabilirsen oynadığın hikayeli oyun varsa. Rahatça oynarsın.
AMD VSR çok iyi. 1080p olsa bile 2K'nin farkı çok iyi. CS2, TF2, Stardew Valley, GTA 5'te test ettim ve PC kaldırıyor. İnsanların 2K monitör almasını şimdi anladım.
Ve Fortnite'da 2K'da 60-70 bazen 80-120FPS veriyor. Ama GTA 5'i 4K'ya kadar oynayabildim. Ama 4K biraz kötü çünkü sadece 120Hz var. 2k'da 165Hz var.AMD VSR çok iyi. 1080p olsa bile 2K'nin farkı çok iyi. CS2, TF2, Stardew Valley, GTA 5'te test ettim ve PC kaldırıyor. İnsanların 2K monitör almasını şimdi anladım.
Son düzenleme: