WebSmith 1

Başarılı
Makaleler
1
Yaşadığım şehirde bu iki kurs arasında kararsız kaldım. Bu kurslardan hangisini önerirsiniz? Mümkünse bu kurslara gidenler deneyimlerini aktarırsa daha güzel olur. Konu dışına çıkıp 'Evde İngilizce öğrenebilirsin.' gibi tavsiyeler verebilirsiniz ama evden öğrenemediğim için kursa gitmeyi düşünüyorum. Yani konu dışına çıkmazsak güzel olur.

Sebebi birçok kursun yabancı hoca bulundurmuyor olması. A2'ye kendi başıma çıktım, ardından B2 seviyesine kadar olan kurlarda İngiliz/Fransız ve Alman hocalarla çalıştım. Sebebi farklı ülkelerin aksanları kafamda oturtup karşı tarafla diyalog kurarken sorunları minimuma indirmek. Şu an ikili ilişkilerimde oldukça işime yarıyor bu durum.
Bu arada online kursların yabancı hoca kontenjanları var, onlara da bakın B1 ve üstünde.

Sebebi birçok kursun yabancı hoca bulundurmuyor olması. A2'ye kendi başıma çıktım, ardından B2 seviyesine kadar olan kurlarda İngiliz/Fransız ve Alman hocalarla çalıştım. Sebebi farklı ülkelerin aksanları kafamda oturtup karşı tarafla diyalog kurarken sorunları minimuma indirmek. Şu an ikili ilişkilerimde oldukça işime yarıyor bu durum.
Bu arada online kursların yabancı hoca kontenjanları var, onlara da bakın B1 ve üstünde.
B1 ve üstünde sanırım American Life'ta yabancı öğretmen vardı. English Time'da ise tamamen yabancı hoca var; ayrıca speaking kulüpleri de var.