Yaşadığım şehirde bu iki kurs arasında kararsız kaldım. Bu kurslardan hangisini önerirsiniz? Mümkünse bu kurslara gidenler deneyimlerini aktarırsa daha güzel olur. Konu dışına çıkıp 'Evde İngilizce öğrenebilirsin.' gibi tavsiyeler verebilirsiniz ama evden öğrenemediğim için kursa gitmeyi düşünüyorum. Yani konu dışına çıkmazsak güzel olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Tam tersi, A1-A2'yi sağlam bir şekilde kursla götürüp Intermediate için birebir yabancı hocalardan öğrenmek daha iyi.İngilizcen B2 falansa kurs iyi de ama A1 falansa SF25 hocanın dediği gibi birebir almak daha iyi olur.
WebSmith 1
Başarılı
- Makaleler
- 1
Tamda aynı şeyi düşündüm neden diye seviyem A1.Tam tersi, A1-A2'yi sağlam bir şekilde kursla götürüp Intermediate için birebir yabancı hocalardan öğrenmek daha iyi.
Neden birebir hoca şart ki hocam? Kurs ile öğrenemem mi?
İnteraktif diyalog avantajından ötürü B1.2 ve üstünde yabancı hocalar mantıklı.Neden birebir hoca şart ki hocam? Kurs ile öğrenemem mi?
A1-A2 için kurs mantıklı evet ama ileri seviyeler için speaking tarafında çatırdıyor.
WebSmith 1
Başarılı
- Makaleler
- 1
Neden böyle oluyor ki?A1-A2 için kurs mantıklı evet ama ileri seviyeler için speaking tarafında çatırdıyor.
Sebebi birçok kursun yabancı hoca bulundurmuyor olması. A2'ye kendi başıma çıktım, ardından B2 seviyesine kadar olan kurlarda İngiliz/Fransız ve Alman hocalarla çalıştım. Sebebi farklı ülkelerin aksanları kafamda oturtup karşı tarafla diyalog kurarken sorunları minimuma indirmek. Şu an ikili ilişkilerimde oldukça işime yarıyor bu durum.
Bu arada online kursların yabancı hoca kontenjanları var, onlara da bakın B1 ve üstünde.
WebSmith 1
Başarılı
- Makaleler
- 1
B1 ve üstünde sanırım American Life'ta yabancı öğretmen vardı. English Time'da ise tamamen yabancı hoca var; ayrıca speaking kulüpleri de var.Sebebi birçok kursun yabancı hoca bulundurmuyor olması. A2'ye kendi başıma çıktım, ardından B2 seviyesine kadar olan kurlarda İngiliz/Fransız ve Alman hocalarla çalıştım. Sebebi farklı ülkelerin aksanları kafamda oturtup karşı tarafla diyalog kurarken sorunları minimuma indirmek. Şu an ikili ilişkilerimde oldukça işime yarıyor bu durum.
Bu arada online kursların yabancı hoca kontenjanları var, onlara da bakın B1 ve üstünde.
O zaman mantıklı olan English Time olur.B1 ve üstünde sanırım American Life'ta yabancı öğretmen vardı. English Time'da ise tamamen yabancı hoca var; ayrıca speaking kulüpleri de var.