Yaşadığım şehirde bu iki kurs arasında kararsız kaldım. Bu kurslardan hangisini önerirsiniz? Mümkünse bu kurslara gidenler deneyimlerini aktarırsa daha güzel olur. Konu dışına çıkıp 'Evde İngilizce öğrenebilirsin.' gibi tavsiyeler verebilirsiniz ama evden öğrenemediğim için kursa gitmeyi düşünüyorum. Yani konu dışına çıkmazsak güzel olur.

Merhaba,
Seviyenizin A1 olduğunu ve evden ingilizce öğrenemediğinizi yazmışsınız. Peki şu ana kadar evden nasıl bir çalışma yaptınız? Hiç A1 seviyede bir kitap alıp okumayı denediniz mi? Denediyseniz anlayabildiniz mi bitirebildiniz mi veya yarıda mı bıraktınız? Ve yaşınız kaç öğrencimisiniz çalışıyor musunuz? Daha önce hiç kursa gittiniz mi? Bu bilgilerden sonra evden nasıl çalışacağınız ile ilgili tavsiye vereceğim tabi isterseniz.

Merhaba,
Seviyenizin A1 olduğunu ve evden ingilizce öğrenemediğinizi yazmışsınız. Peki şu ana kadar evden nasıl bir çalışma yaptınız? Hiç A1 seviyede bir kitap alıp okumayı denediniz mi? Denediyseniz anlayabildiniz mi bitirebildiniz mi veya yarıda mı bıraktınız? Ve yaşınız kaç öğrencimisiniz çalışıyor musunuz? Daha önce hiç kursa gittiniz mi? Bu bilgilerden sonra evden nasıl çalışacağınız ile ilgili tavsiye vereceğim tabi isterseniz.
Hocam kursa kayıt oldum artık ama genede teşekkür ederim merak edenler için English Time kursuna kayıt oldum.