A32 2021'de alınıyordu ve koruma var. Epeydir var da parlaklık kısmını her zaman %70 (AOD ayarlamaları ekranında 4 parlaklık ayarı ve otomatik ayarlamal ayarı var) yapmakla yapmamak arasındaydım. AOD koyduğum bazı şeylerde parlaklığı arttırmak iyi oluyor.

AOD özelliğini aylarca kullandım hocam normal moda sıkıntı olmuyor güncel telefonlarda kullanabilirsiniz. Parlaklık kısmında riske girmeyeceğim.

Ben yine de kullanmamayı tercih ediyorum. S24 Ultra telefonumda AOD yüzünden değil de Instagram'ın açık kalması yüzünden gece boyunca kendini fırınlayıp en sonunda yanmıştı. Yansıma engelleyen teknolojisi sayesinde güneş altında sanki kağıda yazılı Instagram yazısı vardı.

Ben yine de kullanmamayı tercih ediyorum. S24 Ultra telefonumda AOD yüzünden değil de Instagram'ın açık kalması yüzünden gece boyunca kendini fırınlayıp en sonunda yanmıştı. Yansıma engelleyen teknolojisi sayesinde güneş altında sanki kağıda yazılı Instagram yazısı vardı.
Ne kadar süre açıktı? Geçmiş olsun. Yazılım koruma normal uygulamalarda yok diye biliyorum.

Ne kadar süre açıktı? Geçmiş olsun. Yazılım koruma normal uygulamalarda yok diye biliyorum.

Gece boyunca sabaha kadar açık kalmıştı. Şarjı da bitmemiş. Bu benim sorunumdu fakat diğer soyulma kabarcık ve kumlanma sorunu yüzünden Samsung'tan nefret ettim açıkçası. Samsung AMOLED'i olsun ya da olmasın ben yandığı sürece her şekilde ekranı fazla açık tutmamaya çalışıyorum.

Gece boyunca sabaha kadar açık kalmıştı. Şarjı da bitmemiş. Bu benim sorunumdu fakat diğer soyulma kabarcık ve kumlanma sorunu yüzünden Samsung'tan nefret ettim açıkçası. Samsung AMOLED'i olsun ya da olmasın ben yandığı sürece her şekilde ekranı fazla açık tutmamaya çalışıyorum.
Neden oto ekran süresi kullanıyorsun ki? Kullanma sorunu ne? Ekran mı soyuluyordu?

Neden oto ekran süresi kullanıyorsun ki? Kullanma sorunu ne? Ekran mı soyuluyordu?

İlk iki cümleyi pek anlayamadım. Ve evet bildiğiniz ekran soyuluyor bende baloncuklanma da var. Götürdüğümde kullanıcı hatası diye reddettiler. Sadece bende de değil bir sürü insan yaşıyor.

@5707, ben AOD'u gereksiz bulan tayfadanim, gerek akilli saatimde gerek telefonumda hiç aktif etmedim.

Şarja pek etki etmiyor. Ben bunu açınca şarj daha fazla harcanıyor diye düşünmedim veya düşündürebilir AOD.

Cihazi kullanmiyorum zaten ekrani niye yansin ve şarj azaltsin ki?

O kişiden kişiye değişir ben görüntü olmasını beğeniyorum PC'nin yanına koyduğumda bile.

Bir de burn-in riski olur mu diye dusunecegim, parayla rezil olmak...

O kısma katılıyorum iyisi yanmadı benimki. Bu yüzden de devam ediyorum.

İlk iki cümleyi pek anlayamadım. Ve evet bildiğiniz ekran soyuluyor bende baloncuklanma da var. Götürdüğümde kullanıcı hatası diye reddettiler. Sadece bende de değil bir sürü insan yaşıyor.

Oto düzeltme yüzünden kelime kullanıyorsun diye yazılmış. Demek istediğim "neden oto ekran süresi kullanmıyorsun?" du. Zaman aşımı yani.
Türkiye'de müşteri hizmetleri çok kötü katılıyorum.

@5707, reels izlerken ekran asla kapanmıyor ki. En azından benim fark ettiğim öyleydi. Ana sayfa ve DM'ler dışında Instagram'da ekranımın kapandığını görmedim.