- Makaleler
- 50
A32 2021'de alınıyordu ve koruma var. Epeydir var da parlaklık kısmını her zaman %70 (AOD ayarlamaları ekranında 4 parlaklık ayarı ve otomatik ayarlamal ayarı var) yapmakla yapmamak arasındaydım. AOD koyduğum bazı şeylerde parlaklığı arttırmak iyi oluyor.
AOD özelliğini aylarca kullandım hocam normal moda sıkıntı olmuyor güncel telefonlarda kullanabilirsiniz. Parlaklık kısmında riske girmeyeceğim.
Ne kadar süre açıktı? Geçmiş olsun. Yazılım koruma normal uygulamalarda yok diye biliyorum.Ben yine de kullanmamayı tercih ediyorum. S24 Ultra telefonumda AOD yüzünden değil de Instagram'ın açık kalması yüzünden gece boyunca kendini fırınlayıp en sonunda yanmıştı. Yansıma engelleyen teknolojisi sayesinde güneş altında sanki kağıda yazılı Instagram yazısı vardı.
Ne kadar süre açıktı? Geçmiş olsun. Yazılım koruma normal uygulamalarda yok diye biliyorum.
Neden oto ekran süresi kullanıyorsun ki? Kullanma sorunu ne? Ekran mı soyuluyordu?Gece boyunca sabaha kadar açık kalmıştı. Şarjı da bitmemiş. Bu benim sorunumdu fakat diğer soyulma kabarcık ve kumlanma sorunu yüzünden Samsung'tan nefret ettim açıkçası. Samsung AMOLED'i olsun ya da olmasın ben yandığı sürece her şekilde ekranı fazla açık tutmamaya çalışıyorum.
Neden oto ekran süresi kullanıyorsun ki? Kullanma sorunu ne? Ekran mı soyuluyordu?
@5707, ben AOD'u gereksiz bulan tayfadanim, gerek akilli saatimde gerek telefonumda hiç aktif etmedim.
Cihazi kullanmiyorum zaten ekrani niye yansin ve şarj azaltsin ki?
Bir de burn-in riski olur mu diye dusunecegim, parayla rezil olmak...
İlk iki cümleyi pek anlayamadım. Ve evet bildiğiniz ekran soyuluyor bende baloncuklanma da var. Götürdüğümde kullanıcı hatası diye reddettiler. Sadece bende de değil bir sürü insan yaşıyor.
X kullanıcısı @xeetechcare, ekranın sağ kenarında soyulma ve yüzeyin her yerinde lekeler oluştuğunu gösteren bazı resimler yayınladı. Bazı kullanıcılar, telefonlarını anahtar veya bozuk para gibi nesnelerle temas ettirmediklerini, dolayısıyla bu hasarın normal olmadığını söyledi. Başka kullanıcılar, kaplamanın yumuşak ve hassas olması nedeniyle ekranda oluşan küçük çiziklerin fotoğraflarını paylaştı.
Samsung henüz bu sorun hakkında bir açıklama yapmadı. Bu tür bir hasarın garanti kapsamında olup olmadığı kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Daha önce Samsung Topluluğu'nda oleofobik...
- 409
- engelleyici galaxy s24 s24 ultra yansıma
- Forum: Kullanıcı Haberleri
Şimdi anladım neden Bi tek Instagram yazdığını. Ben unutmuşum reel kısmını@5707, reels izlerken ekran asla kapanmıyor ki. En azından benim fark ettiğim öyleydi. Ana sayfa ve DM'ler dışında Instagram'da ekranımın kapandığını görmedim.