Beyazıt
Başarılı
Edge'yi bir türlü sevemedim ve kullanamadım. Piyasada ne kadar tarayıcı varsa hiç alışamadım. O yüzden Chrome diyorum. Sanırım eskilerden beri alışkan olduğum için.
Aynen öyle. Bir de Microsoft, Windows işletim sisteminde Microsoft hesabını dayattığı gibi Edge'i de dayatmasa daha iyi olacak.Hem Mobilde hem de bilgisayarda Edge kullanıyorum. Yuvarlatılmış köşeler Yapay Zeka özellikleriyle Edge'yi Chrome'dan daha başarılı buluyorum. Sadece Microsoft'un Windows işletim sistemlerinde Edge'yi dayatması sinir bozucu.
Edge çok yavaş. Bir tek bende mi sayfalar çok geç yükleniyor? Arayüzünden de nefret ediyorum. Google Chrome.Merhaba arkadaşlar. Sizce ana tarayıcı olarak Microsoft Edge mi daha iyi, Google Chrome mu?
Ben şahsen Edge diyorum. Her ne kadar Chrome, Edge'e göre daha az bloat barındırsa da çok daha az özellik barındırıyor. Ayrıca Windows 11'in arayüz dili ile en uyumlu tarayıcı Edge. O yüzden ben 4 yıldan uzun süredir Edge kullanıyorum. Ancak sistemime ne olur ne olmaz diye Chrome da kurulu.
Bende gayet hızlı açılıyor. Ve arayüzü cidden güzelEdge çok yavaş. Bir tek bende mi sayfalar çok geç yükleniyor? Arayüzünden de nefret ediyorum. Google Chrome.