Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar bölüm fark etmez, bu üniversite ve üniversitenin ortamı nasıldır bilgisi olan var mı? Bu üniversitede okumayı düşünüyorum da eşit ağırlıktan gireceğim, 4 yıllık kazanabildiğim en yüksek bölüme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bölüm fark etmez, bu üniversite ve üniversitenin ortamı nasıldır bilgisi olan var mı? Bu üniversitede okumayı düşünüyorum da eşit ağırlıktan gireceğim, 4 yıllık kazanabildiğim en yüksek bölüme.
Ortam karisik, universite de karisik. Tikiler de var vizyonlu ogrencileri de, benim icin ITU Eskisehir subesidir. Universitenin ici cok buyuktur ve boyutu kadar gecmisi de vardir. Eski hocalarindan olan ve Turkiyedeki ilk Bilgisayar Muhendislerinden Yasar Hoscan su anda bizim okulumuzun bolum baskanligini yapmaktadir, kalitesini kendisi fazla fazla belli ediyor canim hocam. Eskisehir ogrenci icin cok guzel bir sehir fakat dendigi kadar da bence ucuz bir sehir degil.

Tam okunaca ve eglenilecek sehir, bir haftada oyle bir deneyim edindim.

Psikoloji ve Hukuk bölümü sükse yapmış okullardan. Sol görüşlü öğrenciler çoğunluktadır, lakin sağ veya şeriat ve diğer marjinal görüşler dışındaki görüşlere de saygılıdırlar. Hocaları da iyidir.

Hocam Apocu, Kürdistancı tipler var mıdır?
Ne olursa olsun, her zaman cebine bak. Ne sağcı ne solcu, ayrıca Türkçü Moğolcu diyip ortalardan geçinen 38 yaşında, milleti emekli edip hak, hukuk, adalet konuşanlar var. Benim için adalet terazisi önemlidir. Bu hayatta Galatasaray'mış, Fenerbahçe'miş, umurumda olmaz. Son yıllarda devletin izlediği politikalarda, Türklerin artık Türk devletine olan inancı azalmış; hatta bazı arkadaşlarım, yurt dışına gidersem bir daha buraya ne gelir, ne de adını anarım diyor.....

Her zaman vizyonunuz yurt dışına odaklı olsun. Bu ülke artık çıkmaza girdi..