Bütçe ve kasa modeli nedir?Ne önerirsin bana? Sadece lol ve rust oynuyorum. Anakart b550m k.
Detaylar
Kim cevapladı?monitortavsiye01
Becerikli
Vento vg20al bütçe var ama fazla para vermek istemiyorum. En düşükten yükseğe doğru önerir misiniz?
Ayrıca sokette sorun yok derken bir şey yapmiyim mi? Hava üfleme makinesiyle üfletme veya izopropil alkol veya termal macun temizleme kitiyle temizlemeyim mi?
Son düzenleme:
SpeedBeast34
Üstün
Şeyle temizleyeceğim hocam izopropil alkol ile. Ayrıca bunu sipariş ettim. Bunda da temizleme kiti var, önce bununla deneyeceğim. Önce hava mı vurayım? Evde var hava makinesi. Vurmadan önce bir şeyleri sökmeme gerek var mı?
Önce hava tut, hiçbir şeyi sökmene gerek yok. Sonra gerekirse izopropil alkolle yüzeyi hafifçe silersin.
monitortavsiye01
Becerikli
Hava tuttum. Sırasıyla 1,3 ve 6. kademede hava üfledim fakat sonuç hala aynı. Yarın macun temizleme kiti gelecek onunla deneyim mi yoksa perşembe günü gelecek olan izopropil alkolü mü bekleyim?Önce hava tut, hiçbir şeyi sökmene gerek yok. Sonra gerekirse izopropil alkolle yüzeyi hafifçe silersin.
SpeedBeast34
Üstün
Hava tuttum. Sırasıyla 1,3 ve 6. kademede hava üfledim fakat sonuç hala aynı. Yarın macun temizleme kiti gelecek onunla deneyim mi yoksa perşembe günü gelecek olan izopropil alkolü mü bekleyim?
Bu durumda en doğrusu izopropil alkolü beklemek. Macun temizleme kitleri soket için uygun değil, bir işe yaramaz. Alkol geldiğinde yüzeyi hafifçe silersin, o kadar.
Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
monitortavsiye01
Becerikli
Teşekkür ederim. Bunlar amd wraith stealth prism gibi değildir de mi? Prism modelinin o mandalı çok sertti hatta kıranlar bile olmuş.![]()
Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Değil. Bunlarda daha nadir yapışma olayı oluyor, sağa ve sola çevire çevire çıkarırsanız sorun olmaz.Teşekkür ederim. Bunlar amd wraith stealth prism gibi değildir de mi? Prism modelinin o mandalı çok sertti hatta kıranlar bile olmuş.
monitortavsiye01
Becerikli
Teşekkür ederim. Geç cevap verdim kusura bakma.Değil. Bunlarda daha nadir yapışma olayı oluyor, sağa ve sola çevire çevire çıkarırsanız sorun olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yok. Spirit V2 daha iyi bu arada.