Son düzenleme:
Şeyle temizleyeceğim hocam izopropil alkol ile. Ayrıca bunu sipariş ettim. Bunda da temizleme kiti var, önce bununla deneyeceğim. Önce hava mı vurayım? Evde var hava makinesi. Vurmadan önce bir şeyleri sökmeme gerek var mı?

Önce hava tut, hiçbir şeyi sökmene gerek yok. Sonra gerekirse izopropil alkolle yüzeyi hafifçe silersin.

Önce hava tut, hiçbir şeyi sökmene gerek yok. Sonra gerekirse izopropil alkolle yüzeyi hafifçe silersin.
Hava tuttum. Sırasıyla 1,3 ve 6. kademede hava üfledim fakat sonuç hala aynı. Yarın macun temizleme kiti gelecek onunla deneyim mi yoksa perşembe günü gelecek olan izopropil alkolü mü bekleyim?

Hava tuttum. Sırasıyla 1,3 ve 6. kademede hava üfledim fakat sonuç hala aynı. Yarın macun temizleme kiti gelecek onunla deneyim mi yoksa perşembe günü gelecek olan izopropil alkolü mü bekleyim?

Bu durumda en doğrusu izopropil alkolü beklemek. Macun temizleme kitleri soket için uygun değil, bir işe yaramaz. Alkol geldiğinde yüzeyi hafifçe silersin, o kadar.

En düşükten yükseğe doğru önerir misiniz?

Teşekkür ederim. Bunlar amd wraith stealth prism gibi değildir de mi? Prism modelinin o mandalı çok sertti hatta kıranlar bile olmuş.