monitortavsiye01
Becerikli
Diğerini söyledim ama hocam. Spirit iki fanlı çok kaba duruyor
Diğerini söyledim ama hocam. Spirit iki fanlı çok kaba duruyor
O da soğutma açısından memnun eder.Diğerini söyledim ama hocam. Spirit iki fanlı çok kaba duruyor![]()
@Recep Baltaş @SpeedBeast34 @michaelscofield
İzopropil alkol ile temizledim fakat sonuç aynı. Sizce yeni işlemcide sorun olur mu? Kapalı gibi görünen 2 delik var. Diğerleri de hasarlı gibi.
Yeni işlemci de yamulursa kaldırıp atacam komple. Şakam yok.Sorun olmaz. O kapalı delikler normal, soket hasarlı değil. İşlemciyi güvenle tak.
Yeni işlemci de yamulursa kaldırıp atacağım komple. Şakam yok.
İşlemci yarın ya da cuma gelecek. Ya sana mutlu haberler getireceğim ya da kasanın çöp konteynerindeki fotosunu göndereceğim..Soket işlemciyi yamultacak durumda değil. Doğru hizalayıp bırakırsan sorun olmaz. Sanmıyorum.
İşlemci yarın ya da cuma gelecek. Ya sana mutlu haberler getireceğim ya da kasanın çöp konteynerindeki fotoğrafını göndereceğim.
Günaydın. Bilgisayar açıldı hocamUmarım mutlu haberi getirirsin. Sokette gördüğüm kadarıyla kötü bir sürpriz çıkma ihtimali düşük. İşlemci geldiğinde sakin şekilde yerine bırak, kol rahat iniyorsa tamamdır. Yine de beklemedeyim haberi.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Eğer yine bir şey olsaydı gerçekten kaldırıp atacaktım.Günaydın. Bilgisayar açıldı hocamStok fanı taktım şimdilik. 70 derecelerde gezdi OCCT ile yüke sokunca.
Bu badireyi de atlattık. Bir daha sökerken çeviririm artıkGünaydın. Bilgisayar açıldı hocamStok fanı taktım şimdilik. 70 derecelerde gezdi OCCT ile yüke sokunca.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Eğer yine bir şey olsaydı gerçekten kaldırıp atacaktım.