Ayrıca sokette sorun yok derken bir şey yapmiyim mi? Hava üfleme makinesiyle üfletme veya izopropil alkol veya termal macun temizleme kitiyle temizlemeyim mi?
Şeyle temizleyeceğim hocam izopropil alkol ile. Ayrıca bunu sipariş ettim. Bunda da temizleme kiti var, önce bununla deneyeceğim. Önce hava mı vurayım? Evde var hava makinesi. Vurmadan önce bir şeyleri sökmeme gerek var mı?
Hava tuttum. Sırasıyla 1,3 ve 6. kademede hava üfledim fakat sonuç hala aynı. Yarın macun temizleme kiti gelecek onunla deneyim mi yoksa perşembe günü gelecek olan izopropil alkolü mü bekleyim?
Hava tuttum. Sırasıyla 1,3 ve 6. kademede hava üfledim fakat sonuç hala aynı. Yarın macun temizleme kiti gelecek onunla deneyim mi yoksa perşembe günü gelecek olan izopropil alkolü mü bekleyim?
Bu durumda en doğrusu izopropil alkolü beklemek. Macun temizleme kitleri soket için uygun değil, bir işe yaramaz. Alkol geldiğinde yüzeyi hafifçe silersin, o kadar.
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!