Doge

Yetkin
Makaleler
1
Bu kulaklıklar arasından en iyi ANC performansı veren hangisiyse onu almak istiyorum. Yüksek desibeldeki sesleri büyük oranda engellemesi yeterli. Araştırdığım kadarıyla hepsi 6 mikrofona sahip. Samsung'un ise ANC özelliği üst düzeymiş diye okudum.
Başka ürün önermeyin ricam.
Bu kulaklıklardan hangisi en iyi ANC performansını verir? Listedeki kulaklıklardan birini kullandıysanız tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bu kulaklıklar arasından en iyi ANC performansı veren hangisiyse onu almak istiyorum. Yüksek desibeldeki sesleri büyük oranda engellemesi yeterli. Araştırdığım kadarıyla hepsi 6 mikrofona sahip. Samsung'un ANC özelliği üst düzeymiş diye okudum.
Başka ürün önermeyin ricam.
Bu kulaklıklardan hangisi en iyi ANC performansı verir? Listedeki kulaklıklardan birini kullandıysanız tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Samsung Galaxy Buds Pro kullandım. ANC'si gayet iyiydi. Buds 2 Pro'nun da iyidir. Anker hakkında deneyimlemediğimden bir yorum yapamayacağım.

Liberty 3 Pro ve libert 4 TWS 8.4 puan alarak diğerlerinin önünde ancak fiyat aralığında olan linkbuds s 8.5 puan alarak önlerine geçmekte. Hem ses kalitesi hem çevresel ses hem de ANC daha iyi olarak gözüküyor.

Liberty 3 Pro ve liberty 4 arasında ise tercihim liberty 4 olacaktır. Kafa takibi özelliği ve çevresel ses sistemi daha iyi olduğundan film izlerken daha iyi deneyim sunar.

Linkbuds s link de bırakayım belki fikriniz değişir.
https://amzn.eu/d/04T8xKzr

Son düzenleme: