Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MisserWindowss

Başarılı
Arkadaşlar birkaç gün önce kendi kendine Gemini yüklenmiş. Play Store'dan baktığımda yüklü olmadığı gözüküyordu. Uygulamanın üstüne basılı tutunca "sil" tuşu çıkmıyor. Nasıl silebilirim?

Çözüm
ADB ile kaldırmanıza gerek yok. Gemini uygulamasına girip profil resminize tıklayıp Google Asistan'a geç'e basın yeterli.

Ekleme: Asistan özelliğini tamamen kapatmak icin ayarlarda "asistan" kelimesini arayıp "varsayılan dijital asistan uygulaması" yerinde "yok" seçin. ("none")
Screenshot_20241226-173911.webp

Tamamdır hocam bir deneyeceğim.

Hocam sizin attığınız şey bilgisayar aracılığıyla oluyor benim bilgisayarım şu anlık yok telefon üzerinden başka bir yöntem var mı?

Adb shell pm uninstall -k --user 0 (uygulama ismi) com.android.google gibi.

Tamamdır hocam bir deneyeceğim.

Hocam sizin attığınız şey bilgisayar aracılığıyla oluyor benim bilgisayarım şu anlık yok telefon üzerinden başka bir yöntem var mı?

Telden silindiğini bilmiyorum bu işler PC'den yapılır genelde.

ADB ile kaldırmanıza gerek yok. Gemini uygulamasına girip profil resminize tıklayıp Google Asistan'a geç'e basın yeterli.

Ekleme: Asistan özelliğini tamamen kapatmak icin ayarlarda "asistan" kelimesini arayıp "varsayılan dijital asistan uygulaması" yerinde "yok" seçin. ("none")
Screenshot_20241226-173911.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm