Okann40

Gelişen
YouTube'da bir video izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam ve videoda biri bazı hava durumu programlarından virüs bulaşması gibi bir şey söylüyordu ama hangi programdan neden bahsetti emin değilim.

Mesela Samsung telefonumda "The Weather Channel" diye bir program yüklü galiba ve bunu ben yüklemedim yani zaten telefona dahil bir program sanırım. Acaba benim izlediğim videoda konuyu anlatan kişi böyle telefona dahil olan bir programdan bahsetmemiştir değil mi? Rastgele hava durumu programları da mı var acaba ve videodaki kişi bu bilinmeyen programlardan mı bahsetmiş olabilir?

Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir video izlediğimi hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da bir video izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam ve videoda biri bazı hava durumu programlarından virüs bulaşması gibi bir şey söylüyordu ama hangi programdan neden bahsetti emin değilim.

Mesela Samsung telefonumda "the weather channel" diye bir program yüklü galiba ve bunu ben yüklemedim yani zaten telefona dahil bir program sanırım. Acaba benim izlediğim videoda konuyu anlatan kişi böyle telefona dahil olan bir programdan bahsetmemiştir değil mi? Rastgele hava durumu programları da mı var acaba ve videodaki kişi bu bilinmeyen programlardan mı bahsetmiş olabilir?

Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir video izlediğimi hatırlıyorum.

O Samsung'un kendi hava durumu uygulaması. The Weather Channel destekli çalışıyor. Sen internetten rastgele bir kaynaktan weather.APK isminde dosyaları indirirseniz bulaşabilir.

Son düzenleyen: Moderatör: