Biraz basit bir soru olabilir, kusura bakmayın fakat Android'e daha yeni başladım. Discord bildirimleri diğer bildirimlerle aynı seste gelince önemsemiyorum ve bakmıyorum. Nasıl o discordun klasik sesini bildirim olarak ayarlayabilirim?

Direkt Mesajlar seçeneğinin aktif etme butonuna değil, direkt yazının üstüne ortalayarak tıklayın.
Eyvallah. Burası sanırım. Açılır pencere açık kalsın mı? Onu kapatınca altta ki mesaj uyarısı gidiyor. Bu yazı Her Bir Uygulama İçin Bildirimleri Yönet açtıktan sonra geldi.
Screenshot_20240824_232616_Settings.webp

Şuradaki mesaj hocam. Başta açtıktan sonra iki foto atmıştım, ayar var mı demiştiniz var dedim sonra bildirim kategorileri açıldı fakat üstte açılır pencere seçeneği kutucuğu seçince böyle mesaj çıktı altında. Arkadaşın ilk attığı resim bildirimde yok mesela o da Her Bir Uygulama İçin Bildirimleri Yönet ayarı açınca çıkacak.

Şuradaki mesaj hocam. Başta açtıktan sonra iki foto açmıştım, ayar var mı demiştiniz var dedim sonra Bildirim kategorileri açıldı fakat üstte açılır pencere seçeneği kutucuğu seçince böyle mesaj çıktı altında. Arkadaşın ilk attığı bildirimde yok mesela o da Her Bir Uygulama İçin Bildirimleri Yönet ayarı açınca çıkacak.
Ha evet, o şey sanırım ya. Ekranı aktif kullanırken bildirim gelince üstten bildirim düşüyor ekrana. Bence zararı yok, kalabilir.

Sanırsam burada açık kalsa bile bildirim kategorisinde direkt mesajlara gelip açık pencere kapalıysa kapalı olarak görünecek şeklinde uyarı veriyor.
Onu bilmiyorum işte, belki de kökten, kaynaktan kapatıyordur direkt. Ama bence açık kalabilir her iki türlü de.

Biraz basit bir soru olabilir, kusura bakmayın fakat Android'e daha yeni başladım. Discord bildirimleri diğer bildirimlerle aynı seste gelince önemsemiyorum ve bakmıyorum. Nasıl o discordun klasik sesini bildirim olarak ayarlayabilirim?
@volvoseverim Halledebildiniz mi?

Son düzenleme: