Makaleler
9
Konu başlıktaki gibidir. Aşırı paniklemeye megilli biriyimdir. Bugün kanal ve diş için gittiğimde sedyede aşırı panikledim, ve bundan dolayı doktor operasyon yapamadı. Bana anestezi ile yaptırmamı söylendi.

Yaptıran var mı? Ne gibi süreç yaşadınız, yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıran var mı? Ne gibi süreç yaşadınız, yazarsanız sevinirim.
Ben yaptırdım, ameliyathane ortamında çekildi, ameliyat süreçlerine alışkın biri olduğum için sıkıntı yaşamadım fakat şu semptomlar oluyor. Uyanınca acayip bir boğaz ağrısı çekiyorsunuz (bademciklerim olmamasına rağmen), 3 saat boyunca hiç bir şey yiyip içemiyorsunuz, bide narkozu atması biraz zor ya.

Ben yaptırdım, ameliyathane ortamında çekildi, ameliyat süreçlerine alışkın biri olduğum için sıkıntı yaşamadım fakat şu semptomlar oluyor. Uyanınca acayip bir boğaz ağrısı çekiyorsunuz (bademciklerim olmamasına rağmen), 3 saat boyunca hiç bir şey yiyip içemiyorsunuz, bide narkozu atması biraz zor ya.

Normal çekimde de 3 saat birnşey yedirmiyorlar. Soğuk tampon yaptırıyorlar. Her ne kadar olsa da narkoz hem zararlı hem de atması zor bir şey cidden.

Normal çekimde de 3 saat birnşey yedirmiyorlar. Soğuk tampon yaptırıyorlar. Her ne kadar olsa da narkoz hem zararlı hem de atması zor bir şey cidden.
Valla abi belki 9-10 kere narkoz almak zorunda kaldım, hepsini atmak çok acılı bir süreçti benim için, sürekli kusmak, özellikle kanser olduğum dönemlerde o acı ve ağrıyla birleşince dayanılmaz bir hâl alıyordu.