Dostum
allahsız gibi yazmışsın ve yazmaya devam ediyorsun ama seni sevdim. Bu yüzden okumaya devam edeceğim diyorsanız bonus olarak ek bir şeyler daha yazmak istedim.
İndirerek izlemeye karar verdiğiniz bir yapım olur ise medya oynatıcı olarak mutlaka
Potplayer kullanmanızı tavsiye ederim. Alternatif olarak
Codec Guide üzerinden yükleyebildiğiniz ve
K-Lite Codec Pack Mega paketinin içerisinde bulunan
Media Player Classic - Home Cinema oynatıcısını ya da
KMPlayer 64X oynatıcısını kullanabilirsiniz.
VLC Player,
Bs.Player,
GOM Player vb. popüler diğer medya oynatıcıları da ara sıra yükleyip, deneyimlediğimden dolayı şu an için en iyilerinin önerdiğim 3 oynatıcının olduğunu düşünüyorum. Hatta birinci sıraya direkt
Potplayer'ı koyabilirim. Senelerdir bilgisayarımda mutlaka bulundurduğum ve asla kaldırmadığım yegane yazılımlardan birisi.
İsteyen olur ise
Potplayer için
.reg uzantısında kendi ayarlarımı bile paylaşabilirim. Görüntü kalitesi bakımından takıntım olduğu için zamanında birkaç özel ayar yapmıştım ve bu ayarlar sayesinde görüntülerin iyileştiğini belirtebilirim.
Sadece animeler için değil, film veya yabancı dizi bile olsa indirerek bir şeyler izlemeyi seviyorsanız; genelde alt yazı olarak
Comic Sans MC,
Segoe UI,
Tahoma,
Arial ve
Times New Roman yazı fontlarını kullanıyorum. Hatta en çok
Segoe UI kullandığımı söyleyebilirim. Yakın bir zamanda
League Spartan ve
Sofia Pro fontlarını indirdim ama çok fazla kullanmadığım gibi pek beğenemedim de. Bu yüzden önerebileceğiniz başka yazı fontları var ise paylaşabilirsiniz.