ih4terain

Başarılı
Malum sinava 8 gun kaldi benim de calisacagim pek bir şey kalmadi açıkçası, kafa dagitmalik guzel anime onerilerinizi beklerim.
İzlediklerim:
  • Bleach.
  • Black Clover.
  • Aot.
  • Naruto.
  • Demon Slayer.

Anlayacaginiz cok anime izlemedim, aklima gelmeyen ama izledigim elbet vardir ama bunlar oneri icin yeterli diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum sinava 8 gun kaldi benim de calisacagim pek bir şey kalmadi açıkçası, kafa dagitmalik guzel anime onerilerinizi beklerim.
İzlediklerim:
  • Bleach.
  • Black Clover.
  • Aot.
  • Naruto.
  • Demon Slayer.

Anlayacaginiz cok anime izlemedim, aklima gelmeyen ama izledigim elbet vardir ama bunlar oneri icin yeterli diye dusunuyorum.

Neon genesis evangelion.

Sınava az gün kaldığı için sana önerim tek sezonluk, en fazla 2 sezonluk, kısa süren, yani 12 bölümlük animelerden izlemendir. Bunların kafa dağıtıcı etkisi olması için mutlaka komedi kategorisinde olmalılar. Aklıma gelen bazı örnekler:

• Danshi Koukousei no Nichijou
  • Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!
  • Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
  • Sakamoto desu ga?
  • Ijiranaide, Nagatoro-san
  • Shikanoko Nokonoko Koshitantan
  • Spy x Family

Code Geass.
Fate/Zero ---> Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works (film değil, 2 sezon olan) ---> Fate Heaven's Feel I-II-III
Monster.
Vinland Saga.
86: Eighty-Six.
Dororo.
Kill la Kill.
Hellsing-Hellsing Ultimate.
Owari no Seraph.
Death Parade.
Darker Than Black.
Kara no Kyoukai.
Akame Ga Kill.
Parasyte.
Terror in Resonance.
Charlotte.
Dorohedoro.
91 Days.
Pluto.
Chikyuu no Undou ni Tsuite (Orb).
FLCL.

Felsefi isterseniz: Ergo Proxy, Texhnolyze, Evangelion.

Komedi için: Dandadan, Azumanga Daiou, Grand Blue.

Film olarak: Kimi no Na Wa, Akira, Ghost in the Shell, Perfect Blue, Jin Rou, Tenki no Ko, Look Back.

Çok fazla seri olduğu için hepsinin konularını tek tek yazmadım. Aralarından Code Geass ve Fate serisini şiddetle öneririm. Fate serisini izleme sırasına göre yazdım.