Hepsi sitede, elit yerlerde yaşayan adamlar. Şunları Yozgat Bulvarının oradaki tarlaya bırakalım hepsini çiğ çiğ yerler.
Çok iyi tespit. Bu yorumları yazanların hepsi muhtmelen iyi semtlerde yaşıyor. Bizim evin önüne köpek atıyorlar. Bakış açımız bir olamaz.

Hepsi sitede, elit yerlerde yaşayan adamlar. Şunları Yozgat Bulvarının oradaki tarlaya bırakalım hepsini çiğ çiğ yerler.
Bundan emin değilim ama bizim mahallede gece 2-3 sularında dışarıda bir gezsinler, o zaman o "can"lar için ne diyorlar merak ederdim. Bir de sürü şeklinde geziyorlar.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama köpek dediğimiz canlı sevgi gibi duygulardan yoksundur.
Onlar için sürü mantığı vardır. Ayrıca tüm hayatları komut ve öğrenilmiş deneyimlerden ibarettir.

Bundan emin değilim ama bizim mahallede gece 2-3 sularında dışarıda bir gezsinler, o zaman o "can"lar için ne diyorlar merak ederdim. Bir de sürü şeklinde geziyorlar.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama köpek dediğimiz canlı sevgi gibi duygulardan yoksundur.
Onlar için sürü mantığı vardır. Ayrıca tüm hayatları komut ve öğrenilmiş deneyimlerden ibarettir.
Sokakta it olmazsa botoks paraları karşılanmaz estetik paraları karşılanmaz ekmek tekneleri yok olur. Tüm yaygara bu yüzden. Tek bildikleri şey küfür edip beddua okumak ve algı yapmak.

Anlamıyorum sizi hiç mi kovalamıyorlar? Bir beni mi köpekler çizgi filmden fırlamış et olarak mı görüyorlar?
Kovaladıklarına göre kaçıyorsunuz. İşin sırrı verdiğiniz tepkilerde, çok zor değil. Benim de ayar olduğum zamanlar oldu da hiç mi bir köpeğin başını okşamadınız?

Anlamıyorum sizi hiç mi kovalamıyorlar? Bir beni mi köpekler çizgifilmden fırlamış et olarak mı görüyorlar?

Çok merak ediyorum önceden neden köpekler insanları kovalayıp saldırmıyorlardı? Çünkü önceden insanlar bu kadar kötü ve şiddete meyilli değillerdi. Fakat şimdi bakıyoruz ki kadın ölümleri ve köpek ölümleri arttı.

Bunların yanı sıra kadına ve köpeğe yapılan şiddetlerde dahil. Saldırgan köpekler insanların eseridir, kimse bunu inkar etmesin. Bazı insanlar zararsız yatan veya oturan köpeğe bile saldırabiliyor, bunu sıkça haberlerde görebiliyoruz.

Keşke daha güvenli, temiz ve hayvansever insanların olduğu barınaklar yapılsa da en azından sokaklarda fazla köpek olmasa sorun çözülmüş olur. Ankara Altındağ'da bir an da o kadar köpeğin öldürülmesi ve gömülmesi çok tuhaf.

Cumhurbaşkanı bizlere merhametten bahsetmeyin diyor ama onun merhameti nerede tekrar soruyorum. Mademki merhameti bizden daha iyi biliyor o zaman köpek öldürmemesi aksine sevmesi lazım.

Devlet Bahçeli "Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost olarak kabul eder. Köpeklere karşı uygulanacak yanlışların karşısında olacağız" demişti. Bu cümlesinden sonra ne değişti de MHP gidip TBMM'de "Katliam Yasası"na evet oyu verdi.

Benim mahallede gezen köpekler çok uysal ve sevimliler. Öyle ısırıp kovalamak falan yok yemeğini ver seninle dost bile olur. Fakat bu boş arazilerde ve bazı ıssız yollarda gurup halinde gezen köpekler çok tehlikeli. Yani bir 10 saniye göz göze gelsen seni akşam yemeği olarak hazırlarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim mahallede gezen köpekler çok uysal ve sevimliler. Öyle ısırıp kovalamak falan yok yemeğini ver seninle dost bile olur. Fakat bu boş arazilerde ve bazı ıssız yollarda gurup halinde gezen köpekler çok tehlikeli. Yani bir 10 saniye göz göze gelsen seni akşam yemeği olarak hazırlarlar.
Köpek tek başına zararsız olabilir ama gruplaştıkları zaman teröristleşiyorlar dediğin gibi.

Bu köpeklerin hepsini yok ettiniz diyelim artık sorun kalmadı. Peki bu insanlığın içinde olan savaş, katliam, kıskançlık, tecavüz olayları bunları kim yok edecek?

Hepimiz isteriz sokaklarımız daha güvenli olsun, çocuklar rahat rahat gezebilsin ama böyle bir manzarayı kimse istemez. Gerçi insanların kolları bacakları koparken bundan zevk alanlar bu senaryo için gıkını bile çıkarmaz. Çünkü dünya onların...

Bu köpeklerin hepsini yok ettiniz diyelim artık sorun kalmadı. Peki bu insanlığın içinde olan savaş, katliam, kıskançlık, tecavüz olayları bunları kim yok edecek?

Hepimiz isteriz sokaklarımız daha güvenli olsun, çocuklar rahat rahat gezebilsin ama böyle bir manzarayı kimse istemez. Gerçi insanların kolları bacakları koparken bundan zevk alanlar bu senaryo için gıkını bile çıkarmaz. Çünkü dünya onların...

Herhangi bir problemi "bak bu daha büyük sorun, neden bunu çözmüyorsunuz da diğeri için uğraşıyorsunuz?" diyerek itelemenin tam olarak mantıklı tarafı nedir? İsterseniz hangisinden başlayacağımızı da siz seçin.

Çok merak ediyorum önceden neden köpekler insanları kovalayıp saldırmıyorlardı? Çünkü önceden insanlar bu kadar kötü ve şiddete meyilli değillerdi. Fakat şimdi bakıyoruz ki kadın ölümleri ve köpek ölümleri arttı.

Ben de 2012-2017 dönemi arasında mültecilerin insanlara zarar vermediğini düşünüyorum. Bu da bizim insanımızın suçudur kesin, ne yapalım Suriye'ye mi göçelim yoksa sokakta köpek var diye sokağa mı çıkmayalım?