Sanırım modemimde QoS yok modem modelim Zxhn H267a v1.0
Router de olsa bile Superonline kısıtlıyor zaten bende de aynı durum routerim de QoS desteği var ama açamıyorum Superonline sağ olsun.
Sanırım modemimde QoS yok modem modelim Zxhn H267a v1.0
Router de olsa bile Superonline kısıtlıyor zaten bende de aynı durum routerim de QoS desteği var ama açamıyorum Superonline sağ olsun.
Olabilir. Olmaması için hiçbir sebep yok. Ancak söylendiği gibi Superonline tarafından benim de kulak aşinalığım olan sorunlar bunlar. Burada paket yönetiminiz için yapabileceğiniz şey güzel bir router almak ve paket yönetimini orada gerçekleştirip ağa o router üzerinden bağlanmak. Bu sayede modem sadece trafik akışını sağlayacak. Bunun sorununuzu çözeceği konusunda ise bir garanti sunamam çünkü anlattığınız şey çok da bufferbloat ile alakalı değil sanırım. Çok fazla spike yaşıyorsunuz ve bunun yükten bağımsız olduğunu söylüyorsunuz.
Olabilir. Olmaması için hiçbir sebep yok. Ancak söylendiği gibi Superonline tarafından benim de kulak aşinalığım olan sorunlar bunlar. Burada paket yönetiminiz için yapabileceğiniz şey güzel bir router almak ve paket yönetimini orada gerçekleştirip ağa o router üzerinden bağlanmak. Bu sayede modem sadece trafik akışını sağlayacak. Bunun sorununuzu çözeceği konusunda ise bir garanti sunamam çünkü anlattığınız şey çok da bufferbloat ile alakalı değil sanırım. Çok fazla spike yaşıyorsunuz ve bunun yükten bağımsız olduğunu söylüyorsunuz.
Öyle görünüyor hocam. Kuzenim superonline kullanıyor fiber ancak bugüne kadar ondan böyle bir dönüt almadım. Siz yine de bir iletişime geçin. Zaten sorunun çözülüp çözülmeyeceği yapacağınız ilk görüşmede belli olacaktırİnterneti değiştirmek sanırım buradaki yapılacak en mantıklı şey. Anladığım kadarıyla bu ping spike sorunu Superonline da sıkça karşılaşılan bir durum.
O zaman geçmiş olsun hocam.
Öyle görünüyor hocam. Kuzenim Superonline kullanıyor fiber ancak bugüne kadar ondan böyle bir dönüt almadım. Siz yine de bir iletişime geçin. Zaten sorunun çözülüp çözülmeyeceği yapacağınız ilk görüşmede belli olacaktır
O zaman geçmiş olsun hocam.
Ha yok ona demedim hocam superonline'daki sorununuzun çözülmeyeceğini anladığım için dedim. Yani orasını bilemem tabi ama ben bu problemleri bir Superonline'da duydum. Şunu söyleyebilirim yaşama olasılığınız Superonline'a kıyasla çok daha düşük.Başka bir internete geçtikten sonra sorunun devam etme ihtimali var mı öyle bir geçmiş olsun dediniz ki şüphelendim![]()
Ha yok ona demedim hocam Superonline'daki sorununuzun çözülmeyeceğini anladığım için dedim. Yani orasını bilemem tabii ama ben bu problemleri bir Superonline'da duydum. Şunu söyleyebilirim yaşama olasılığınız Superonline'a kıyasla çok daha düşük.
SuperOnline 1000/50 Fiber'den TurkNet 100/20 Fiber'e geçtim önce. Hiçbir sorun yaşamadım. Harika ötesi.Başka bir internete geçtikten sonra sorunun devam etme ihtimali var mı öyle bir geçmiş olsun dediniz ki şüphelendim![]()