Listeria monocytogenes içeriyordu sanırım bir haberde görmüştüm. Doğruluk payı ne kadar bilmiyorum tabii ki ancak ateş, karın bölgesinde kramplar, ishal, kusma, bitkinlik, halsizlik, yorgunluk gibi semptomlar gösterir ve ileri dönemde önemsenmeyen durumlarda birkaç hafta içinde ölümcül durumlara yol açabilir. Bu semptomlara sebep olacak bir bakteri türü bulunuyorsa ve sadece bu kadar az bir para cezası veriliyorsa geçen 600 küsur kişiyi zehirleyen dönerciye de ödül verin bari. :rofl: :rofl: :rofl:

Doğru dedin, ödül vermek lazım. Adam meslektaşlarının yılda 3-5 kişiye yaptığını 600 civarı kişiye bir hafta içinde yaptı. Böylesi bir başarıya bir de ceza mı vereceklerdi, peh!

Şu dandik şeylerden yiyen var mı ki? Yiyen varsa da hiçbir işlenmiş tavuk ürününü yemesin. Tavuk köfte, döner, şinitzel gibi şeyleri evde yapmak çok basit zaten. İşlenmiş ürünler, özellikle de bu tarz ürünler, gerçekten çok zararlı ve daha da kötüsü, ne kadarının tavuk olduğu bile belli değil. O yüzden yemeyin.
Annem agir vir hastalik sebepli yuruyemiyor ve hem ben hem de babam calisiyoruz. Yani yiyoruz.
Topu nuggetin ne oldugundan ziyade firmaya atarsaniz daha cok mutlu olacagim.