Makaleler
12
Yer
Çorum
Anomaly Agent, Steam'de %50 indirimle $2,49 (₺85,00) olmuş. Şu ana kadarki en büyük indirimi, tavsiye ederim. Ayrıca oyun Mac ve Linux'a da gelmiş, bunun haberini de vereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@143 Enis Kirazoğlu videosunda satışlardan memnun olduğunu söylemişti. Zaten devasa satış sayılarını da beklemiyordur. Bir de çıkışının üzerinden bayağı zaman geçti, bu indirim oranı normal.

Bir AAA oyunun $60-$70 olduğu yerde bu çapta bir oyun için de $5 idealdir bence. 20 saatten fazla oynadım, aşırı da keyif aldım ben. Parasının hakkını verdi benim için.

@Caner Uncu, türü için gene de pahalı olduğunu söyleyebilirim. Satış rakamlarından memnunsa bir şey diyemem de yayıncı olduğu için bu kadar sattı. Yoksa bu kadar satabileceğini sanmıyorum. Bu arada kendisine karşı düşman vs. değilim, almak isteyen varsa elbette alsın. Sadece yorumumu belirtiyorum, kendisine karşı bir düşmanlığım vs. yok.

@Caner Uncu, türü için gene de pahalı olduğunu söyleyebilirim. Satış rakamlarından memnunsa bir şey diyemem de yayıncı olduğu için bu kadar sattı. Yoksa bu kadar satabileceğini sanmıyorum. Bu arada kendisine karşı düşman vs. değilim, almak isteyen varsa elbette alsın. Sadece yorumumu belirtiyorum, kendisine karşı bir düşmanlığım vs. yok.

Bu fiyata başka ne alınabilir?

Oyun baya güzel bu arada. Fulledim her şeyi. 20 saat oynadım. Kafa dağıtmak için Rogue-Like girmek zevkli oluyor. Steam Deck aldığım zaman abanırım ben.
1726510626683.webp