Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Selamlar, bugün özel hayat hakkında bir konu açtım ancak forumda ismim geçtiğinde bu konuyla hatırlanmak istemediğimden açamadım. Sağlık konusunda da 2 hafta önce konu açmak istiyordum, ancak utandığımdan dolayı açamadım. Bu yüzden özellikle konu dışı, hayat, sağlık gibi konularda anonim konu açma olabilir. Hem kimse "Aa bu adam cinsel organım sola yatık diye konu açmıştı!" diye hatırlamaz (Örneğin), hem de konu sahibi çok utanmaz. Troll konular için de moderatörler ismi açığa çıkartabilir, belki biraz ağır olabilir emin değilim.

Tam olarak 3 kez ret yemiş bu arada ancak yine açmak istedim. Biraz daha detaycı davrandım öneride diğerlerine göre.

Üstelik sanırsam bunun için XenForo eklentisi vardı, hem moderasyonu etkilemez üye anonim diye. Tabii bütçe kısmında sorun varsa bir şey diyemem.

Engelleme sistemi için de kullanıcının 2. hesabıymış gibi gösterilebilir. Yani aynı ID altında iki hesap düşünün, sadece siz ID'leri göremediğiniz için ikisinin de aynı kişi olduğunu bilmiyorsunuz.

Anonim değil de bu özelliği kullanabilmek için de hesap gereksin ama sınırı olsun 1-2 hafta önce açılan hesaplar kullanamasın hem de yeni açılmış hesaplar bu özellikler yararlanamasın en az 4-5 haftalık üyelik gereksin konu dışı hayat sağlık gibi konularda kullanılabilsin öyle daha iyi olur.

Son düzenleme:
Artı 24 Eksi
Selam, bugün özel hayat hakkında bir konu açtım ancak forumda ismim geçtiğinde bu konuyla hatırlanmak istemediğimden açamadım. Sağlık konusunda da 2 hafta önce konu açmak istiyordum, ancak utandığımdan dolayı açamadım. Bu yüzden özellikle konu dışı, hayat, sağlık gibi konularda anonim konu açma olabilir. Hem kimse "AA bu adam cinsel organım sola yatık diye konu açmıştı!" diye hatırlamaz (örneğin), hem de konu sahibi çok utanmaz. Troll konular için de moderatörler ismi açığa çıkartabilir, belki biraz ağır olabilir emin değilim.

Tam olarak 3 kez ret yemiş bu arada ancak yine açmak istedim. Biraz daha detaycı davrandım öneride diğerlerine göre.

Üstelik sanırsam bunun için XenForo eklentisi vardı, hem moderasyonu etkilemez üye anonim diye. Tabii bütçe kısmında sorun varsa bir şey diyemem.

Engelleme sistemi için de kullanıcının 2. hesabıymış gibi gösterilebilir. Yani aynı ID altında iki hesap düşünün, sadece siz ID'leri göremediğiniz için ikisinin de aynı kişi olduğunu bilmiyorsunuz.

Ben oyumu hayır olarak kullanıyorum çünkü sitenin kızlar soruyor gibi saçma soruların olduğu tabiri caiz ise çöplük olmasını istemiyorum.

Ben oyumu hayır olarak kullanıyorum çünkü sitenin kızlar soruyor gibi saçma soruların olduğu tabiri caiz ise çöplük olmasını istemiyorum.
Bunlar yasaklanmadı mı? Moderatör bunları onaylamaz, olur biter :)

Bence sitede sadece 1 hesap olsun ve herkes o ortak hesabı kullansın.
Hocam öyle bilgi açığı olabilir ama, herkes o hesaba girdiğinden IP sızdırabilirler. Bence direkt hesabınıza bağlı olan, farklı ID'de olmayan bir sanal, cross profile gibi bir şey olabilir. Bence daha güvenli olur :)

Yasaklanmadı. İsteyen kişi konu dışı kategorisinde "kız tavlama rehberi" gibi konular açabiliyor.

Hocam öyle bilgi açığı olabilir ama, herkes o hesaba girdiğinden IP sızdırabilirler. Bence direkt hesabınıza bağlı olan, farklı ID'de olmayan bir sanal, cross profile gibi bir şey olabilir. Bence daha güvenli olur :)
Ha ayrıca neden burada özel hayat ile ilgili sorularınızı soruyorsunuz? Kızlar Soruyor sitesi var.

Ha ayrıca neden burada özel hayat ile ilgili sorularınızı soruyorsunuz? Kızlar Soruyor sitesi var.
Kızlar Soruyor'u kullanmak istemiyorum, burayı kullanmak istiyorum :) Buradaki insanlar daha bilgili ve saygın. Kızlar Soruyor'a bakarsanız sağlık konusunun ucundan geçseniz bile sapıklaşıyorlar. Ancak burada kimse "Oh bebeğim o yeehh" gibi şeyler demez ciddi bir konuda.

Yasaklanmadı. İsteyen kişi konu dışı kategorisinde "kız tavlama rehberi" gibi konular açabiliyor.
Moderatör bunları onaylamaz, olur biter :)

Son düzenleme:
Anonim konu açma gelirse iyi olabilir. Böylece millet konu açarken çekinmez. Anonim konu açma gelse de moderatör ve yöneticiler, o konuyu kimin açtığını görebiliyor. Bu konuda sorun yok.

Siyaset, din vb. trollük yapılacak, tartışma çıkartacak konular hariç, olabilir aslında. Sözüm meclisten dışarı ama bu bahsettiğim konularda sanki bir şeyler yapılmak isteniyor gibi geldi bana. Yanılıyor da olabilirim.

Son düzenleme:
Bence forumu direk 4chan TR serverına çevirelim.
4Chan ne alaka hocam, nazik olmaya çalışıyorum ancak 4Chan ile alakası ne? Anonim olmak isteyen adam her şekilde olur, sadece bunu kolaylaştıralım diyoruz. 4Chan'deki gibi cinsel içerikli videoların paylaşılmasına izin verelim değil. Burasıyla orası apayrı yerler, 4Chan gibi bir mağaranın girişi bile olamaz Techolay. Bu yönden de 4Chan'den daha iyi bir şekilde kontrol edilebilir konular.

Siyaset, din vb. trollük yapılacak, tartışma çıkartacak konular hariç, olabilir aslında. Sözüm meclisten dışarı ama bu bahsettiğim konularda sanki bir şeyler yapılmak isteniyor gibi geldi bana. Yanılıyor da olabilirim.
O konularda bence de olmamalı hocam. Siyaset yüzünden forum yöneticileri zaten sorgu vermek zorunda kalabilir ki böyle şeyler yaşanıyor bazı forumlarda. Din de atıp tutmak için en belirgin şeylerden biri. Bence sadece sağlık veya linçlenebilecek bazı kategorilere gelse yeter.