Örneğin bir mesaja beğen ifadesini attığımda altta ismim gözüküyor. Fakat ben gözükmemesini veya "Anonim" yazmasını istiyorum. Bunun için ayarlardan açılıp kapatılabilen bir özellik gelebilir.
Spamleri önlemek için atan kişi sadece yetkililere gözükebilir.
Hocam yapılırsa bu normalde de yapılır zaten. Ha anonim özelliği varken ömürcek yazıp atmış, ha anonim özelliği yokken ömürcek yazıp atmış. Bir de öneriyi düzenledim.
@16055, basit Python kodlari, sayfalari gezip belli tuslara falan basiyorlar, bilgi cekiyorlar. Zamaninda anime sitesinden tum sezonu otomatik indirecek bi' tanesini ChatGPT'ye yazdirmayi denemistim. Animenin tum bolumlerini iceren sayfaya gidiyordu, sirayla bolumlere tikliyordu, acilan yeni sekmede indire tikliyordu ama indire basinca acilan 3.sekmeden indirtmeyi beceremedik canim GPT'mle.
Yonetici Enes Bey'e Techolay'dan veri cekebilecek bir orumcek yapilabilir mi diye sordugumda guvenlik onlemlerinin engelleyecegini soylemisti. Dedigim gibi, genelde basit program parcalari oluyorlar zaten.
Hocam yapılırsa bu normalde de yapılır zaten. Ha anonim özelliği varken ömürcek yazıp atmış, ha anonim özelliği yokken ömürcek yazıp atmış. Bir de öneriyi düzenledim.