Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
65
Örneğin bir mesaja beğen ifadesini attığımda altta ismim gözüküyor. Fakat ben gözükmemesini veya "Anonim" yazmasını istiyorum. Bunun için ayarlardan açılıp kapatılabilen bir özellik gelebilir.

Spamleri önlemek için atan kişi sadece yetkililere gözükebilir.

Son düzenleme:
Artı -21 Eksi
Discord sunucusu değil burası. Dislike botu yapıp dislike atma gibi bir olay yok. Fakat kendi hesabından atabilir.
Yapılabilir. Basit bir ömürcek yazarsın, tıkır tıkır atar. Enes Bey ömürceklerini engellediğini söylese de her güvenlikte açık vardır.

Özellik gelse bile moderatörler zaten görebilecek olması gerekir yoksa trolller çoğalır.

Tamam ifadeyi geçtim, her mesajı artılama veya eksileme gelebilir. Çünkü artılama ve eksileme soru ve öneri konularının mesajlarında oluyor.

Özellik gelse bile moderatörler zaten görebilecek olması gerekir yoksa trolller çoğalır.
Bak böyle olabilir işte. Anonim ifadeleri sadece üyeler göremesin, fakat yetkililer görebilsin.

Tamam ifadeyi geçtim, her mesajı artılama veya eksileme gelebilir. Çünkü artılama ve eksileme soru ve öneri konularının mesajlarında oluyor.
Bu gelebilir eksi spamı yapıldığında raporladığımda kimin attığını göremiyoruz demişlerdi fakat XenForo demoda görebildiğimi hatırlıyorum.

Yapılabilir. Basit bir ömürcek yazarsın, tıkır tıkır atar. Enes Bey ömürceklerini engellediğini söylese de her güvenlikte açık vardır.
Hocam yapılırsa bu normalde de yapılır zaten. Ha anonim özelliği varken ömürcek yazıp atmış, ha anonim özelliği yokken ömürcek yazıp atmış. Bir de öneriyi düzenledim.

@16055, basit Python kodlari, sayfalari gezip belli tuslara falan basiyorlar, bilgi cekiyorlar. Zamaninda anime sitesinden tum sezonu otomatik indirecek bi' tanesini ChatGPT'ye yazdirmayi denemistim. Animenin tum bolumlerini iceren sayfaya gidiyordu, sirayla bolumlere tikliyordu, acilan yeni sekmede indire tikliyordu ama indire basinca acilan 3.sekmeden indirtmeyi beceremedik canim GPT'mle.

Yonetici Enes Bey'e Techolay'dan veri cekebilecek bir orumcek yapilabilir mi diye sordugumda guvenlik onlemlerinin engelleyecegini soylemisti. Dedigim gibi, genelde basit program parcalari oluyorlar zaten.
Hocam yapılırsa bu normalde de yapılır zaten. Ha anonim özelliği varken ömürcek yazıp atmış, ha anonim özelliği yokken ömürcek yazıp atmış. Bir de öneriyi düzenledim.
Bu isin ayri boyutu :D